BIS wordt BIS/Econocom


BIS wordt BIS/Econocom
04-01-2019 8:30

BIS BV, met vestigingen in Almere, Barendrecht én Eindhoven, gaat verder onder de naam BIS/Econocom. De nieuwe naam volgt uit de overname van AV-specialist BIS door Econocom én de steeds intensievere samenwerking tussen beide organisaties.

Jean Pierre Overbeek, CEO van BIS/Econocom en Chief Development Officer van Econocom NL, is enthousiast over deze volgende fase in de ontwikkeling van de organisatie: “Voor ons is dit een heel belangrijke mijlpaal. Doordat we nu ook in onze bedrijfsnaam en huisstijl het beste uit twee werelden samenbrengen, onderstrepen wij dat we onze klanten beter dan ooit helpen met oplossingen waar zij behoefte aan hebben. De kracht en schaalgrootte van Econocom én de expertise en lokale focus van BIS maken dat BIS/Econocom staat voor één adres waar alle denkbare Audiovisuele & IT technologie op abonnementsbasis voor de klant beschikbaar is.”


BIS/Econocom neemt ook de huisstijl van Econocom aan. "En dat gaat om veel meer dan een ander logo en een ander kleurtje. Het gaat om een nieuwe identiteit. Wie zijn wij? Wat willen wij betekenen? Wij zien een grote rol voor ons in het ontzorgen van de eindgebruiker (vaak de interne klant van de opdrachtgever). Om dáár betekenisvol te zijn, zetten wij in op klantfocus, innovatie en gebruiksgemak om de eindgebruiker écht te helpen. Daarbij willen wij eigentijds, fris, robuust, inspirerend en vernieu-wend zijn."

BIS/Econocom zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarbinnen gebruikers zich comfortabel voelen en waarin zij efficiënt en eenvoudig op een visuele en interactieve manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen)werken. "Dit doen wij met een mix van competenties op het gebied van smart buildings & smart offices, IT & development, audiovisuele oplossingen, collaboration & videoconference, narrowcasting (digital signage) en interieurinrichting; gecombineerd met een doordacht programma services."

"Daarnaast heeft BIS/Econocom een naam hoog te houden in event rental en digital productions." De dienstverlening van BIS|Econocom richt zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker voor wie wij duizenden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden. BIS/Econocom heeft zo’n 220 mensen in dienst, verspreid over strategisch gelegen vestigingen in de Benelux. Het bedrijf is onderdeel van de Econocom groep.

www.bis,nl

 


Deel op Social Media<< January 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >