Facility for Future gecombineerd met World Workplace Europe


Facility for Future gecombineerd met World Workplace Europe
28-08-2018 8:30

De Kromhouthal in Amsterdam is op 20, 21 en 22 maart 2019 het toneel van Facility for Future en World Workplace Europe. IFMA en FMN slaan samen met de partners van Facility for Future de handen ineen voor een eenmalige combinatie van deze twee events. FMN, de Nederlandse beroepsvereniging voor het facilitaire domein, en IFMA, de International Facility Management Association, maakten dat deze week bekend. 

IFMA organiseert in Amerika en Azië al jaren het goed bezochte event World Workplace en bracht dit concept twee jaar geleden ook naar Europa. Na Stockholm en Barcelona komt dit event nu naar Amsterdam. FMN organiseerde in 2017 al een succesvolle editie van Facility for Future en krijgt nu de mogelijkheid om dit event in een vernieuwde opzet te organiseren. FMN-voorzitter Natalie Hofman: “De komst van World Workplace Europe 2019 naar Amsterdam is echt een unieke kans om de internationale context van ons vakgebied te koppelen aan de nationale relevantie.” Ook Lara Paemen, director IFMA Europe, ziet in de combinatie een mooie samenwerking: “IFMA-leden uit Europa, maar ook uit de rest van de wereld, krijgen de mogelijkheid om in een mooie ambiance interessante voorbeelden te zien van professioneel facility management.”

Tijdens een informatiebijeenkomst eerder deze zomer hebben FMN en IFMA de plannen aan een bredere groep van geïnteresseerde marktpartijen gepresenteerd. De reacties daar waren zeer positief en veelbelovend. Al eerder hadden de partners voor Facility for Future − Sodexo, ISS, Hutten en BAM FM − positief gereageerd op het voornemen om beide events te combineren. “We werken het programma en de prospectus op dit moment verder uit, zodat marktpartijen vanaf medio september kunnen inschrijven op een partnerpakket voor dit bijzondere event,” meldt de FMN-voorzitter.

Facility for Future is ontstaan vanuit de behoefte aan een inhoudelijk inspiratie-event binnen de facilitaire branche en wordt onder regie van FMN georganiseerd. De eerste editie van Facility for Future vond plaats in januari 2017. Met aansprekende nationale en internationale sprekers van zowel binnen als buiten het vakgebied, is Facility for Future volgens de organisatoren een ‘must’ voor alle vernieuwers en andere betrokkenen rondom het faciliteren van de werkplek en de werkomgeving van morgen.

www.facilityforfuture.nl

Deel op Social Media<< August 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >