'Protime weer Great Workplace'


'Protime weer Great Workplace'
19-06-2018 8:00

Protime, specialist in workforce management oplossingen, is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Great Workplace in Europa. Protime bemachtigde dit jaar een plek in de top 40 in de categorie Small & Medium Workplaces van alle Best Workplaces in Europa.

Dit werd onlangs bekend gemaakt tijdens de awardceremonie in Athene. Eerder dit jaar behaalde het bedrijf een tweede plek op de Nederlandse Great Place To Work-ranglijst en een vierde plek in België.

"Een Great Workplace word je door een grote mate van trots, plezier, respect en vertrouwen binnen de organisatie", aldus een woordvoerder. "De Trust Index, een uitvoerige audit, wijst uit welke bedrijven het beste scoren op deze pijlers. Omdat Protime in Nederland en België hoog scoort op de index, maakte zij ook kans op een notering in de Great Place to Work Europe-ranglijst."

De hoge scores heeft het bedrijf naar eigen zeggen te danken aan haar bijzondere cultuur. Zo werden dit jaar de kernwaarden opnieuw gedefinieerd door middel van een 'value journey'. Alle Protime-medewerkers mochten aangeven wat zij belangrijk vinden binnen het bedrijf. "Op basis van die resultaten zijn de Protime-kernwaarden opnieuw vastgesteld en samengevat als ‘C³’. C³ staat voor: Collaboration, Camaraderie, Customer Focus en de ³ staat voor Growth."

De lijst van Best Workplaces wordt samengesteld door onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Great Place to Work. Het onderzoek wordt uitgevoerd door middel van de Trust Index, die het perspectief van medewerkers op het werkgeverschap toetst, en de Culture Audit, die het werkgeversbeleid onder de loep neemt.

www.protime.nl


Deel op Social Media<< June 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >