Nationale renovatie- en transformatiedag op stapel


Nationale renovatie- en transformatiedag op stapel
11-06-2018 8:30

Op 27 juni vindt de Nationale Renovatie- en Transformatiedag plaats in de Caballero Fabriek in Den Haag. Op deze dag presenteren koplopers in circulariteit en verduurzaming de nieuwste inzichten en expertises.

Sprekers zijn onder andere Rob van Wingerden, voorzitter Raad van Bestuur Koninklijke BAM Groep en Vincent Gruis, professor of Housing Management, Delft University of Technology. Aan het einde van de dag wordt de NRP Gulden Feniks 2018 uitgereikt; dé prijs voor Nederlands beste renovaties, transformaties en gebiedstransformaties die zowel maatschappelijke als economische toegevoegd waarde hebben gerealiseerd, zonder de esthetiek van de opgave uit het oog te verliezen.

Anne Luijten, directeur van het organiserende NRP: “We willen geïnteresseerden tijdens deze dag laten profiteren van praktijkkennis en handvatten geven hoe zij urgente thema’s kunnen toepassen in hun eigen bedrijfspraktijk. We zien dat de markt meegaat onder druk van regelgeving én vraag van gebruikers. Toch staat een circulaire aanpak, waarbij afval in principe niet meer bestaat en gebouwen, gebouwdelen en materialen worden hergebruikt, nog in de kinderschoenen. En dat terwijl de beweging van lineair naar circulair in potentie de gehele bouwketen zoals we die nu kennen omver zal schoppen.”

www.nrp.nl
 


Deel op Social Media<< June 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >