Zevende editie technologieweek


Zevende editie technologieweek
30-05-2018 8:30

Maandag 4 juni 2018 is de opening van de Dutch Technology Week. Dit jaar staat talent, in de ruimste zin van het woord, centraal. De zevende editie van dit jaarlijks terugkerende technologiefeest vindt plaats van 4 t/m 9 juni 2018.

Een week lang laten ruim 150 hightechbedrijven, kennisinstellingen en talenten in Nederland innovaties en producten zien die een bijdrage leveren aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Zij zorgen ervoor dat we met elkaar verbonden zijn, internationaal kunnen blijven concurreren en innoveren.   


Een brede coalitie van (technologie)bedrijven, kennisinstellingen, overheden en mediapartijen bundelt vanaf 4 juni de krachten om héél Nederland mee te nemen in de technologische transitie. De nieuwe samenwerking heet Upgrade NL en is een initiatief van FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie en de Dutch Technology Week. Ineke Dezentjé (directeur FME) presenteert dit nieuwe initiatief.

Ruim tweehonderd organisaties hebben de afgelopen weken het Brainport Talent & Skills Akkoord ondertekend. Met dit akkoord committeren bedrijfsleven, onderwijs, overheid (triple helix) en sociale partners in Brainport Eindhoven zich aan het gezamenlijke doel met concrete acties om innovaties binnen onderwijs en ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt - met name waar het gaat om technologische beroepen -  te bevorderen. Nienke Meijer, voorzitter College van Bestuur Fontys Hogescholen, zal het Brainport Talent & Skills Akkoord tijdens de opening officieel presenteren. 


Na de officiële opening is er dit jaar ook een informele gelegenheid voor bedrijven en studenten om met elkaar in gesprek te gaan. Onder leiding van moderator Simone van Trier geeft een aantal bedrijven en studenten een lezing of pitch. Een inspiratiesessie met verrassende ontwikkelingen, nieuwste innovaties en mooie dromen voor de toekomst.  

www.dutchtechnologyweek.com


Deel op Social Media<< May 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >