Kennistafel over laatste inzichten


Kennistafel over laatste inzichten
14-02-2018 8:30

Sinds kort is de website van Inside Information voorzien van een zogenoemde 'kennistafel'. Inside Information opereert sinds jaar en dag als een kennisplatform in de projectinterieurbranche. De service wordt nu verder uitgebreid met een rubriek waarin lezers rechtstreeks toegang krijgen tot proefschriften en belangwekkende publicaties uit internationale wetenschappelijke tijdschriften. 

Wetenschappelijke inzichten spelen steeds meer een sleutelrol bij het succesvol inrichten van projectruimtes. Om het lezerspubliek van Inside Information - facilitair managers, inrichters, architecten, et cetera - nog beter in te lichten zal de redactie van Inside voortaan de wetenschappelijke onderzoeken delen met de markt.

Wekelijks bereiken de redactie onderzoeken op verelei terrein. Deze zal de redactie blijven bespreken en duiden in de papieren editie van Inside Information alsmede op deze website. Om de lezers optimale service te bieden, zal de redactie echter ook de originele onderzioeksgegevens openbaar maken. Dit geschiedt via de nieuwe kennistafel. De nieuwe rubriek is hier te vinden.
 


Deel op Social Media<< February 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >