Facility for Future op zoek naar presentaties


Facility for Future op zoek naar presentaties
07-02-2018 13:31

Facility for Future 2018 is op zoek naar inspirerende presentaties, innovatieve oplossingen en ambitieuze ambassadeurs voor de tweee editie van dit bijzondere inspiratie-event voor de werkplek en de werkomgeving.

De beroepsvereniging voor het facilitaire domein, FMN, nodigt via een ´call 4 presentations´ en een ´call 4 solutions´ organisaties, (facilitair) professionals, onderzoekers en studenten uit om een bijdrage te leveren aan de programmering van de tweedee editie van Facility for Future. Inzendingen kunnen tot 18 maart 2018 via de website van FMN  worden ingestuurd en worden beoordeeld door een professionele Content Board van onafhankelijke experts, Premium Partners en FMN.


FMN-voorzitter Natalie Hofman: “Inmiddels krijgt het gekozen thema ‘Het Nieuwe Facilitaire DNA – Discover New Ambitions’ lading. Deelnemers geven mede vorm aan de content door in te tekenen op bijvoorbeeld experience rooms, workhops, start-up garageboxen en natuurlijk een van de vele podia. De Content Board onder leiding van FMN bewaakt de samenhang, zowel qua inhoud als de nieuwe look & feel.”

Facility for Future is ontstaan vanuit een behoefte binnen de facilitaire branche en wordt onder regie van FMN georganiseerd. De tweede editie van Facility for Future wordt mede mogelijk gemaakt door een consortium van vooraanstaande, innovatieve facilitaire bedrijven zoals ISS, Sodexo, Hutten en BAM FM.

In de vernieuwde Brabanthallen opent op 19 september 2018 een event van allure. Met aansprekende nationale en internationale sprekers van zowel binnen als buiten het vakgebied, is Facility for Future een ‘must’ voor alle vernieuwers en andere betrokkenen rondom het faciliteren van de werkplek en de werkomgeving van morgen.

De tweede editie van Facility for Future blijft gratis te bezoeken voor het publiek. Verschillende programmaonderdelen kunnen alleen op uitnodiging of tegen betaling worden bijgewoond. De organiserende partijen streven met de 2e editie naar meer dan 4.000 bezoekers. De eerste editie van Facility for Future trok ruim 4.000 unieke bezoekers en werd door de bezoekers gewaardeerd met een 7,5.

www.fmn.nl


Deel op Social Media<< February 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >