Eerste nieuwe lid FMN na fusie


Eerste nieuwe lid FMN na fusie
10-01-2018 13:30

Vereniging Eigen Huis mag zich het eerste nieuwe FMN-lid noemen sinds de fusie tussen FMN en NFC Index per 1 januari 2018. Op 2 januari werd de grootste consumentenorganisatie voor huidige en toekomstige woningbezitters als nieuw FMN-lid ingeschreven.

Steije Tadema, manager Inkoop en Facilitaire Zaken bij Vereniging Eigen Huis, en zijn collega Fatih Yilmaz ontvingen speciaal voor deze gelegenheid een oorkonde en een boeket bloemen. Zij werden namens FMN persoonlijk welkom geheten door verenigingsmanager Roel Masselink en manager Data & Kengetallen Bas Stam.

“Het FMN-lidmaatschap gaat ons helpen bij de verdere professionalisering van onze eigen facilitaire organisatie. We verheugen ons er op om met facilitaire professionals van andere organisaties ervaringen uit te wisselen”, lieten Tadema en Yilmaz weten bij het in ontvangst nemen van de oorkonde. Vereniging Eigen Huis, met 750.000 leden en ruim 200 werknemers, beschikt over zo’n 10.000 vierkante meter bvo aan kantoorruimte. “Wij hopen met het benchmarken van onze eigen organisatie via de NFC Index inzicht te krijgen in hoe wij in facilitair opzicht presteren ten opzichte van organisaties van vergelijkbare omvang. Met dit inzicht kunnen wij vervolgens gericht op verbetering sturen”, aldus Tadema.

De leden van FMN, de beroepsvereniging voor het facilitaire domein, en de vereniging NFC Index besloten in november 2017 tot een fusie. Deze fusie is sinds 1 januari 2018 van kracht en bundelt en versterkt de kracht van beide organisaties. Er ontstaat voor zowel de leden als de markt één duidelijke ingang naar een breed facilitair netwerk, kennis en informatie.

NFC Index en FMN werken al sinds 2011 op verschillende vlakken succesvol samen. Afgelopen zomer onderzochten de twee partijen diverse samenwerkingsopties, nadat de leden daar eerder dit jaar toestemming voor gaven. Uit dit onderzoek concludeerden beide besturen dat een fusie de beste kansen biedt op een duurzame samenwerking, de doorontwikkeling van onafhankelijke benchmarkinstrumenten en daarmee voor een duidelijke waardepropositie voor de huidige en toekomstige leden van beide verenigingen.

Door de fusie is NFC Index formeel opgegaan in FMN. De naam NFC Index blijft verbonden aan de benchmark- en kengetallenactiviteiten die binnen de fusievereniging worden aangeboden.

www.fmn.nl


Deel op Social Media
<< January 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >