Nominaties FM-scriptieprijzen bekend


Nominaties FM-scriptieprijzen bekend
15-11-2017 8:31

Wie heeft dit jaar de beste bachelorscriptie en wie de beste masterscriptie binnen het facilitaire werkveld? De genomineerden voor de FM Bachelor of the Year 2017 en de FM Master of the Year 2017 zijn bekend. De jaarlijkse scriptieprijzen van beroepsvereniging FMN en het Landelijk Overleg Opleidingen Facility Management (LOOFD) worden uitgereikt op 22 november 2017 tijdens het FMN Connect XL Congres bij Hogeschool InHolland in Diemen.

Alle negen hbo-opleidingen voor facility management in Nederland kunnen voor de FM Bachelor of the Year-scriptieprijs een scriptie insturen. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Voor de FM Bachelor of the Year 2017 zijn ervier genomineerden. Dit zijn (in alfabetische volgorde van de achternaam):

  • Lieke Hekers, Zuyd Hogeschool
  • Ben Pillen, Haagse Hogeschool
  • Sabine Reinink, NHTV
  • Linda van der Wel, Hogeschool Utrecht

 

Ook voor de FM Master of the Year kunnen de aanbieders van een masteropleiding in facility management een scriptie insturen die dan meedingt naar deze prijs. Voor de FM Master of the Year 2017 zijn er twee genomineerden. In willekeurige volgorde zijn dit:

  • Monique Boessenkool, Saxion Hogeschool / University of Greenwich
  • Marcel Commandeur, Zuyd Hogeschool / University of Greenwich

 

Tijdens het FMN Connect XL Congrespresenteren alle zes genomineerden de resultaten van hun onderzoek en de toepasbaarheid daarvan voor het facilitaire werkveld in korte pitches aan de congresgangers. Daarna maakt de jury de winnaars van beide scriptieprijzen bekend. De jury van de scriptieprijzen bestaat dit jaar uit: Rob Kotvis (S&PM Managing Facility Concepts, voorzitter), Maybrit Admiraal (Humanagement) en Ellen van der Veen (VFM Facility Experts).

De winnaars van de scriptieprijzen worden in de gelegenheid gesteld om een internationaal FM Event in Europa te bezoeken, zoals IFMA’s World Workplace Europe of de EFMC. Daarnaast zijn alle genomineerden van beide scriptieprijzen een jaar lang gratis lid van FMN.

Het FMN Connect XL Congres van 22 november 2017 staat in het teken van ‘ontmoeten, verbinden en inspireren’. In een festivalachtige opzet stellen de congresdeelnemers hun eigen programma samen. Zij kunnen daarbij kiezen uit zowel FM-gerelateerde onderwerpen als onderwerpen die géén direct raakvlak met het vakgebied hebben. De deelnemers worden door een keur aan sprekers en inleiders uit hun comfortzone getrokken. Het congres wordt gehouden in Hogeschool InHolland in Diemen en start met een inloop om 14.00u. Het programma zelf start om 14.30u. Het congres is gratis voor alle leden van FMN. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Zij betalen voor hun deelname 150 euro excl. btw.

www.fmn.nl


Deel op Social Media
<< November 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >