Wat is de beste flexplek?


Wat is de beste flexplek?
10-10-2017 8:30

Benieuwd wat de beste flexplek van Nederland is. Dan is het wellicht verstandig de uitslag van de ASUS Nationale Flexplektest in de gaten te houden. De uitslag wordt op 9 november bekend gemaakt.

Voor de tweede keer selecteert een team van 'social influencers', ondernemers en zelfstandigen wat volgens hun de beste flexplek van Nederland is. "Al één op de vijf Nederlanders maakt gebruik van flexibele werkplekken en dat aantal blijft toenemen", aldus het organiserende ASUS. "Meer dan een laptop, inspirerende omgeving en een goede kop koffie heb je eigenlijk ook niet nodig. Maar wat is dé beste flexplek van Nederland?"

Werken gebeurt vandaag de dag echt overal: in moderne bedrijfsverzamelgebouwen, in hippe koffietentjes of onderweg. "Een gemêleerd gezelschap gaat – in samenwerking met mediapartner Baaz – uitzoeken wat de béste plek is om goed te kunnen werken. De testers reizen de aankomende zes weken dwars door Nederland om te bepalen welke werkplek zich met recht de ‘allerbeste’ mag noemen." ASUS is initiatiefnemer van dit project, met Microsoft, Abel, Also, Meeùs Verzekeringen en International Card Services als partners.

Tijdens de Nationale Flexplek Test wordt volgens ASUS gedetailleerd in kaart gebracht hoe en of elke locatie geschikt is voor de nomadische professional. Hoe snel is het internet? Kan je een vergaderruimte huren? Moet je er om te werken een abonnement hebben? Zit je op een pijn-in-mijn-lijf stoel of lig je ontspannen op een loungebank met je tablet? Hoe hoog is het hipstergehalte én, niet onbelangrijk, hoe smaakt de koffie? Met deze en nog talloze andere vragen gaat het testteam op pad om te bepalen welke flexplek om ‘nummer 1’ komt.

Het aantal flexwerkers blijft toenemen. Alexander Blok, sales manager Benelux van ASUS: “Steeds meer moderne professionals werken niet meer op die ene vaste werkplek. Ze zijn onderweg of wisselen van opdrachtgever en schuiven steeds weer ergens anders aan. Dat geldt niet alleen voor zelfstandig werkende professionals, maar ook voor sales mensen, flexibele teams en zelfs DGA’s. Daarbij wordt mobility en design steeds belangrijker, iedereen wil andere specificaties, afmetingen en feeling.  ASUS heeft laptops, 2-in-1’s, tablets en telefoons die ideaal zijn om op te werken, maar wat is de beste plek om daar mee aan het werk te gaan? Dát gaan we de aankomende weken opnieuw serieus onder de loep nemen.”

Het team van de ASUS Nationale Flexplektest bestaat uit enthousiaste deskundigen die zelf de voorkeur geven aan ‘mobiel werken’: Rory van der Kolk (eigenaar van de blog menandstyle.nl), Eva Brouwer (presentatrice, dagvoorzitter en presentatie training, pakjepodium.nl), Ingelise de Vries (Freelange journalist), Anke Horstman (Oprichter Techgirl) en Jelle Drijver (Ondernemer). Critici zouden kunnen opmerken dat er opvallend genoeg geen wetenschappers of interieurarchitecten in de jury zitten. Maar is dat echt nodig bij wat toch eerst en vooral een door marketingoverwegingen van ASUS ingestoken competitie is?

nationaleflexplektest.nl

Deel op Social Media<< October 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >