FMN introduceert 'Inspiration & Learning Centre'


FMN introduceert 'Inspiration & Learning Centre'
17-05-2017 8:30
Op donderdag 11 mei 2017 lanceerde FMN – de beroepsvereniging voor het facilitaire domein – het FMN Inspiration & Learning Centre. Hierin clustert FMN op haar website een aanbod aan workshops, masterclasses, trainingen, opleidingen en studiereizen die relevant zijn voor de facility manager van vandaag en morgen.
 
FMN Bestuurslid Vakvernieuwing, Annet de Haas: “Met het Inspiration & Learning Centre speelt FMN in op de toenemende vraag naar nieuwe kennis en vaardigheden in het snel veranderende vak en werkomgeving van de facility manager. Ons Inspiration & Learning Centre levert deze kennis én biedt inspiratie.”
 
 Het FMN Inspiration & Learning Centre richt zich op iedere facilitair professional. Van de net-afgestuurde die aan het begin staat van zijn of haar loopbaan tot de executive met de nodige jaren ervaring. Op de website kan iedere professional zien welk aanbod voor hem of haar bestemd is.
Annet de Haas: “We bieden onze leden met dit Centre toegevoegde waarde op hun lidmaatschap. Ons vak ontwikkelt zich snel, denk alleen al aan alle technologie die op ons afkomt of aan de vragen omtrent duurzaamheid waar de facility managers mee te maken krijgen. Dat vraagt van hen ook nieuwe skills en nieuwe inzichten. We bieden ze nu de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen, en ook om zich te laten inspireren. Ik ben dan ook trots op deze stap.”
 
Het aanbod van het Inspiration & Learning Centre staat open voor leden van FMN en voor niet-leden.
 
<< May 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >