Biobased pop-up museum in Emmen


Biobased pop-up museum in Emmen
12-05-2017 8:30

Op zaterdag 13 mei 2017 om 15.30 uur gaat bij het Centrum Beeldende Kunst Emmen het Biobased Pop-Up Museum van start. Marc Beusenberg, teamleider Industrieel Product Ontwerpen van Hogeschool Windesheim en Miriam van Weeghel, projectcoördinator K&C geven tijdens de opening een toelichting op het project.

Biobased ontwerpen van studenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen van Hogeschool Windesheim in Zwolle vormen het eerste deel van het museum. Daarnaast laten gerenommeerde vormgevers zien hoe zij ontwerpen met biobased of circulaire materialen.

De deelnemende ontwerpers zijn ANNY&, 3D Lights,  Carolien Adriaansche, CRE8, Koen Hauser, Hillegonda Hoogvliet, Nic&Mic, Feike de Jong Ontwerp, Frits van de Reep, Sibejan I interieur etc., Studio Tjeerd Veenhoven en Wasteboard. En de deelnemende studenten van Hogeschool Windesheim zijn Axel van Boxtel, Lennart van der Burg, Els Esselink, Suzanne van Gelder, Liselot de Groot, Nathalie Houben, Noah Jansen, Daan Leeuw, Elsa Lindström, Paula Marmol, Wessel Ploeg, Koen Schuurmans, Sean Smit, Mathijs Smits, Youri Tuerlings, Renate Verboom, Irene Vidal, Laura Vidal, Iwan de Vries en Bram Wendel.

Als onderdeel van het Pop-Up Museum zijn ontwerpen te zien uit de Biobased Ontwerpwedstrijd. Het publiek kan uit drie geselecteerde ontwerpen een keuze maken. De publiekswinnaar ontvangt de Biobased Bokaal, deze wordt aan het eind van de tentoonstellingsperiode bekend gemaakt. Tijdens de expositieperiode is ook het Duurzaam Doen Lab open voor bezoekers. Daar kan iedereen zelf ervaren hoe het is om te bouwen met aardappels.

www.cbkemmen.nl

Deel op Social Media<< May 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >