Sandberg richt zich op kantoorproducten


Sandberg richt zich op kantoorproducten
04-05-2017 13:30

U kent Sandberg wellicht als fabrikant van accessoires en gadgets voor de particuliere consument. Maar nu is er ook een reeks kantoorproducten van Sandberg. "Eerst zijn de muizen en toetsenborden aan de beurt", stelt het bedrijf.

Martin Hollerup, Managing Director bij Sandberg A/S, zei het volgende over het nieuws: "We weten dat een groot aantal van onze producten al in kantoren en winkels op vele verschillende plekken worden gebruikt. Dit klantsegment hecht grote waarde aan de robuustheid en duurzaamheid waar de producten van Sandberg bekend om staan. De introductie van producten speciaal gericht op deze klanten, is ons daarom op het lijf geschreven."

Het gaat bij deze product-reeks, die bestaat uit muizen en toetsenborden voor USB/PS2 en een volledige bureauset met een draadloze muis en toetsenbord, niet om grote innovaties. "Dit zijn handige, solide producten. De producten zijn redelijk geprijsd en hebben een garantie van 5 jaar."

Anders Petersen, Productmanager, zegt: "We geloven niet dat de meeste kantoorgebruikers geïnteresseerd zijn in een hele reeks geavanceerde functies, zoals RGB-verlichting in de toetsen, programmeerbare knoppen op de muist enz., die we toevoegen aan de producten voor andere klantengroepen. Daarom houden we het simpel. De producten zijn gereed voor onmiddellijk gebruik zonder dat er iets geïnstalleerd of gekoppeld hoeft te worden. Ze moeten gedurende de hele werkdag comfortabel te gebruiken zijn. Het gaat erom dat deze producten jarenlang uitstekend functioneren in een professionele omgeving en dat ze gebruiksvriendelijk zijn. Dus hebben we ons daar op gericht."

Dit is een soort test voor Sandberg. "Als het allemaal goed gaat en het toont aan dat er een plaats voor Sandberg binnen dit segment is, dan zal de reeks worden uitgebreid en zullen er ook verschillende producten in andere categorieën aan worden toegevoegd." De concurrentie is dus alvast gewaarschuwd.

https://sandberg.it/nl-nl


Deel op Social Media<< May 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >