Jaarbeurs lanceert nieuwe beurs


Jaarbeurs lanceert nieuwe beurs
05-05-2017 8:30

Jaarbeurs lanceert de nieuwe beurs 'Smart Homes & Intelligent Buildings'. "Vanuit de kernbegrippen comfort – care – control – connect, richt het nieuwe event Smart Homes & Intelligent Buildings zich op toepassingen die gebouwen en huizen slimmer, zuiniger, flexibeler, comfortabeler en levensloopbestendiger maken."

Daarbij draait alles volgens de woordvoerder om integrale oplossingen, praktijkvoorbeelden, kennisuitwisseling en het mobiliseren van expertise van leveranciers en gebruikers. "Op Smart Homes & Intelligent Buildings ontmoeten aanbieders van domotica, intelligente gebouwtechniek en totaal-installatieoplossingen de beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed- en installatiewereld. Denk hierbij aan architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT managers."

Het nieuwe event zal plaatsvinden op 14 en 15 november 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht en is volgens de woordvoerder het antwoord op de groeiende vraag naar een breed platform voor de toepassing van slimme technologie in de gebouwde omgeving. "Een strategische samenwerking met de stichting Smart Homes is een van de bouwstenen. De beurs Domotica & Slim Wonen, al elf edities succesvol gehouden in het Evoluon in Eindhoven, gaat op in het nieuwe event."

Slimme technologie speelt een sleutelrol in de oplossing van een groot aantal sociale, economische en maatschappelijke vraagstukken, variërend van duurzaamheid en nul op de meter tot zorg op afstand, langer thuiswonen en extra comfort. "Het nieuwe event Smart Homes & Intelligent Buildings bestrijkt het hele spectrum van gebouwbeheersystemen en domotica in relatie tot deze slimme technologie. Het slaat een brug tussen de aanbieders van technologie-gedreven oplossingen en de ontwikkelaars, ontwerpers en beheerders van gebouwen en woningen die zich hierop willen oriënteren."

De focus ligt op kennisdeling, inspiratie en netwerken. Smart Homes & Intelligent Buildings biedt ruimte aan maximaal honderd deelnemers, die zich niet zullen onderscheiden door de grootte van de stand, maar door de kwaliteit van hun oplossingen, referentieprojecten en praktijkcases. "In een speciale Case Gallery worden deze projecten uitgelicht. In het Smart Homes Theater en het Intelligent Buildings Theater delen onafhankelijke experts hun kennis. Buiten de beursvloer staat op dinsdag 14 november het Smart Homes congres en op woensdag een congres over intelligent buildings op de agenda."

www.jaarbeurs.nl

Deel op Social Media<< May 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >