Ballast Nedam oncertekent circulair charter


Ballast Nedam oncertekent circulair charter
21-04-2017 8:30

Ballast Nedam heeft het Sustainable Development Goals Charter ondertekend. Het Charter vertegenwoordigd zeventien ‘Sustainable Development Goals’ (SDG’s), of Duurzame Ontwikkelingsdoelen, die ervoor zorgen dat mondiale problemen op effectieve wijze in gezamenlijkheid aangepakt worden.

Met de ondertekening van het Charter committeert Ballast Nedam zich aan het creëren van een positieve bijdrage aan de zeventien doelen. Onno Dwars, commercieel directeur Ballast Nedam Development: “Ons handelen heeft invloed op het heden en op de toekomst. Dit is een verantwoordelijkheid die wij zorgvuldig en integer aangaan. Door ons aan te sluiten aan het Charter wordt duurzaamheid integraal benaderd en vormt daarmee niet slechts een ambitie maar een handelingskader.”

Deze doelen komen voort uit de mondiale agenda van de Verenigde Naties. Het eerste en belangrijkste doel is het beëindigen van extreme armoede. Volgens de VN ‘de grootste uitdaging van deze tijd’. Andere doelen hebben betrekking op  gezondheid, onderwijs en schoon drinkwater, maar ook over duurzame energie, minder ongelijkheid en het aanpakken van klimaatverandering.

Het Charter is tot nu toe ondertekend door ruim 100 Nederlandse bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen, filantropen, banken en lokale overheden. Hiermee geven zij aan samen een bijdrage te willen leveren aan de Sustainable Development Goals. Ondertekenaars hebben verschillende partnerschappen opgezet rondom thema’s als duurzame verstedelijking en basisgezondheidszorg om moeilijke problemen met innovatieve oplossingen het hoofd te bieden.

www.ballast-nedam.nl

Deel op Social Media<< April 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >