Opleiding voor domotica-specialisten


Opleiding voor domotica-specialisten
18-04-2017 8:30

Smart Homes introduceert de Smart Homes Academy, een leerschool voor de toekomstige domoticaspecialist. "Hier worden professionals gevormd tot specialist en slaat het een brug tussen installatie en technologie."

Per mei trapt de Smart Homes Academy, in samenwerking met Hestia, af met een KNX basiscursus. "Ambitieus als Smart Homes is, biedt de Academy ook een vervolg én verdieping middels de cursus: IP & Domotica. But first things first!"

"Deze opleiding sluit perfect aan om het niveau van de domoticabranche te verhogen. Dit met het doel om deelnemers van de cursus zowel technisch als commercieel inzicht te geven in een installatie opgebouwd uit KNX componenten. Bij behalen van het examen zijn cursisten in staat om een KNX installatie uit te leggen en vanuit een oplossingsvraag te ontwerpen, realiseren en implementeren."

De Smart Homes Academy is bedoeld voor de professional die zich wil ontwikkelen tot gespecialiseerd vakman- of vrouw. De KNX cursus richt zich op service- en onderhoudsmonteurs, projectleiders, werkvoorbereiders en E-technischi. Daarbij wordt kwaliteit altijd scherp in de gaten gehouden, daarom hanteert de Academy maximaal acht deelnemers per cursus.

“De KNX-cusus vormt een mooie start van de Smart Homes Academy maar we willen doorpakken. IP & Domotica staat als volgende op ons verlanglijstje maar in de toekomst zal zeker meer volgen. Momenteel voeren we met verschillende leden uit de Smart Homes Partnercommunity en ook externe partijen gesprekken over mogelijke samenwerking en opleidingsaanbod. We staan open voor alle ideeën dus wie wil samenwerken? Kom maar op!” Aldus Corien van Berlo, Algemeen directeur Smart Homes.

www.smarthomes.nl

Deel op Social Media
 

<< April 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >