FMN-beurs voor Ruud Jilesen


FMN-beurs voor Ruud Jilesen
10-10-2016 8:29

Ruud Jilesen, student aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN), ontving op 6 oktober 2016 tijdens IFMA’s World Workplace in San Diego (CA, USA) een studiebeurs voor excellente studenten Facility Management. Ruud ontvangt de beurs, gesponsord door FMN, uit handen van Natalie Hofman, voorzitter van FMN.

Elk jaar reikt de International Facility Management Association (IFMA) Foundation studiebeurzen uit in het kader van het Facility Management (FM) Student Scholarships Program. Dit jaar worden 36 beurzen en drie andere prijzen uitgereikt. Hiervan gaan er in totaal zeven naar  Nederlandse studenten.

Ruud Jilesen is zeer vereerd dat hij dit jaar de door FMN gesponsorde IFMA Foundation Scholarship in ontvangst mag nemen. “Het is echt super dat mijn inspanningen als student op deze wijze worden gewaardeerd. Ik raad echt alle FM-studenten aan om volgend jaar ook mee te doen en zich in te schrijven voor de IFMA-scholarships, maar ook om je te ontwikkelen buiten je studie om. Alleen al het meedoen aan de inschrijving voor de scholarships is leerzaam en laat je vaak zien dat je meer hebt gedaan dan je denkt. Dat ik nu beloond word met een studiebeurs en deze ook nog eens in ontvangst mag nemen in San Diego is de kers op de taart. Op de World Workplace krijg ik de kans om een internationaal netwerk op te bouwen en mij op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en in Nederland andere studenten te inspireren zich verder te ontwikkelen.”

Hoewel de concurrentie ieder jaar groter wordt, is de Nederlandse oogst aan IFMA-studiebeurzen ook dit jaar weer relatief groot. De andere winnende Nederlandse studenten zijn: Anelia Marinova (Hanze), Esther de Boer (Hanze en vorig jaar ook al winnaar van de FMN-studiebeurs), Eva Buurma (Hanze) en Heleen Arends (Hanze). Anke Jansen (NHTV) is gekozen tot International Student of the Year en Niels Peters (HAN) mocht naar San Diego komen omdat hij eerder dit jaar de e-poster competitie op de EFMC in Milaan won.

Om voor de prestigieuze beurs in aanmerking te komen moesten de studenten een uitgebreide aanvraag indienen, waarin ze, naast een helder curriculum vitae, onder andere hun kwaliteiten moesten aangeven op het gebied van leiderschapsvaardigheden, betrokkenheid bij FM gerelateerde activiteiten en devisieop hun FM-carrière op korte- en langere termijn.

De beurzen van de IFMA Foundation maken onderdeel uit van het FM Scholarship Program. Dit programma ondersteunt de studie van FM studenten die zowel in hun opleiding als in hun nevenactiviteiten excelleren. De beurzen hebben een waarde van minimaal $ 1,500.--. Dit jaar wordt in totaal een bedrag van meer dan 160.000 dollar aan beurzen uitgekeerd. Daarnaast ontvangt elke winnaar een bedrag waarmee hij of zij in staat wordt gesteld naar San Diego te reizen, daar te verblijven en deel te nemen aan IFMA’s World Workplace.

De inschrijving voor de beurzen voor volgend jaar start in februari 2017.

www.fmn.nl

Deel op Social Media<< October 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >