Basiscursus Inrichtingskunde in september


Basiscursus Inrichtingskunde in september
29-06-2016 8:30

In september start een nieuwe groep, die deelneemt aan de Basiscursus Inrichtingskunde (BIK). Dat meldt het vooraanstaande opleidingsinstituut Office Academy. De BIK is volledig vernieuwd.De laatste ontwikkelingen op het gebied van huisvesting en interieur zijn in het lesprogramma én in de begeleidende syllabus opgenomen.

De nieuwe najaarscursus 2016 start op 20 september. "Wilt u ook uw basiskennis op het gebied van huisvesting en interieur vergroten of opfrissen? Schrijf u dan in en behaal binnen een half jaar het diploma 'Inrichtingskundige'. Vergroot uw basiskennis in een branche die volop kansen biedt. En waarschijnlijk betaalt de fiscus mee aan uw studie! Een groot deel van de studiekosten is immers vaak volledig aftrekbaar."

De Basiscursus Inrichtingskunde is ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit de kantoor- en projectinrichting en het facilitair bedrijf, zowel uit het bedrijfsleven als overheidsinstellingen. "Deze basisopleiding is de enige in zijn soort in Nederland en komt tegemoet aan de vraag vanuit de kantoor- en projectinrichting en het facilitaire bedrijf. De deelnemers worden opgeleid tot ‘inrichtingskundige’. Zij hebben kennis en inzicht in de breedte van het inrichtingsvak en zijn professionele gesprekspartners."

www.officeacademy.nl


Deel op Social Media 
 

<< June 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >