'De eerste keer' met Geberit op Design District


'De eerste keer' met Geberit op Design District
20-05-2016 9:06

Wat is een douchewc en wat doet het met je gevoel? Iedereen mag het komen ontdekken: onder het motto ‘Mijn eerste keer’ doorkruist Geberit dit voorjaar heel Nederland. Van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 juni staat de AquaClean truck op Design District.

"Tijdens deze dagen krijg je de kans om op een unieke manier de verfrissende reiniging met water te ervaren. In een bijzondere omgeving leer je deze natuurlijke vorm van intieme hygiëne kennen", stelt de woordvoerder van Geberit.

Met deze ‘eerste keer’ belooft Geberit een uitzonderlijke ervaring, die onze westerse gewoonten in persoonlijke hygiëne weleens voorgoed zou kunnen veranderen. "Het promoteam van Geberit AquaClean staat elke dag van 11 tot 19 uur voor je klaar en op vrijdag - deze dag zijn ook consumenten van harte welkom - van 11 tot 18 uur."

Bij de Geberit AquaClean douchewc komt een douchearm in het toilet met één druk op de knop tevoorschijn en reinigt zachtjes het onderlichaam met warm water. "De campagne heeft als doel om heel Nederland enthousiast te maken voor reinigen met water op het toilet. Naast de douchewc als product, zal de roadshow ook gericht zijn op de persoonlijke ervaring. In de truck zal het Geberit AquaClean promoteam het onderwerp van persoonlijke reiniging met water ter sprake brengen en je uitnodigen een douchewc te testen. De eerste ervaring met een Geberit AquaClean douchewc is altijd een belevenis! Maar als je het eenmaal ervaren hebt, wil je niet meer zonder!"

"Met de AquaClean roadshow komt Geberit nou jou toe! Vanaf 13 mei tot en met 26 juni toert de AquaClean truck door Nederland en bezoekt het AquaClean-team diverse plaatsen en evenementen." Vanaf woensdag 1 tot en met vrijdag 3 juni is het dus de beurt aan Design District bij Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. Woensdag en donderdag is Design District toegankelijk voor vakpubliek. Op de vrijdag zijn ook consumenten welkom.

www.geberit-aquaclean.nl/roadshow

Deel op Social Media<< May 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >