HNK beste kantoorverhuurder 2016


HNK beste kantoorverhuurder 2016
18-02-2016 14:15
HNK (Het Nieuwe Kantoor) is door het Nationale Business Succes Award (NBSA) Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Kantoorruimteverhuurbranche. Hiermee dingt zij mee naar de Nationale Business Succes Award, de grootste ondernemersprijs van Nederland. 
Volgens de Nominatiecommissie heeft HNK zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘HNK geldt als een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van verhuur van kantoorruimte en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid’, aldus de NBSA.
 
“Dicht bij de gebruiker blijven, creatief zijn en flexibel met de klantvraag kunnen omgaan zijn de kernbegrippen die HNK maken tot total service provider in werkplekken”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie van het NBSA-instituut. “HNK concurreert niet op prijs, maar zoekt in haar aanbod naar die elementen waar de klant graag voor wil betalen. Hieromheen is het totale dienstenpakket ontwikkeld. Van flexwerkplek tot een compleet eigen kantoor met alles erop en eraan, alles is bij HNK mogelijk. Een hoogwaardig bedrijf dat in betrekkelijk korte tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd.” 
 
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt. “Na 3 jaar met passie en focus gewerkt te hebben aan deze formule, zijn wij zeer trots op de award en de erkenning voor HNK”, aldus Johan Buijs, CEO NSI.
 
 
 
<< February 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >