Facilicom richt zich specifiek op basisscholen


Facilicom richt zich specifiek op basisscholen
03-02-2016 9:06

Ouders, leerkrachten en schooldirecties zetten het welzijn van het kind en de school voorop. Klas 3, een dienstenpakket van Facilicom Solutions, specifiek ontwikkeld voor basisscholen, helpt hen daarbij, meldt het bedrijf.

Facilicom Solutions richt zich met Klas 3 met name op drie thema's, namelijk veiligheid, om onbezorgd les te krijgen en te geven, gezondheid, om optimaal te kunnen presteren en bestendigheid, om voorbereid te zijn op de toekomst en om niet voor verrassingen te komen staan. 

"Klas 3 ontzorgt op alle terreinen. Zo dragen wij bij aan het creëren van een toekomstbestendige omgeving waarin leerlingen gezond en veilig kunnen leren. Klas 3 richt zich op alle gebruikers van het gebouw. Daarbij stellen we de veiligheid en de gezondheid van het kind uiteraard voorop", vertelt Rogier Verbeek, directeur Klant en Markt van Facilicom Solutions. "Dit doen we bijvoorbeeld door de inzet van EHBO- en veiligheidstrainingen, het creëren van een gezond binnenklimaat en het geven van advies omtrent energie en exploitatie. Klas 3 sluit daarmee naadloos aan op de doelstellingen van een onderwijsinstelling: goed onderwijs leveren, waarbij leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen."

www.facilicom.nl/klas3

Deel op Social Media 

<< February 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >