FMN broedt op facilitair vakevenement


FMN broedt op facilitair vakevenement
01-02-2016 8:30

De beroepsvereniging voor het facilitaire domein, FMN, is voornemens om in 2017 te starten met een eigen jaarlijks terugkerend meerdaags event voor het facilitaire vakgebied. Daarmee kan FMN inspelen op de veranderende behoefte in de markt ten opzichte van de huidige facilitaire vakbeurzen.

De organisatie denkt hierbij aan een event waarin de inhoud en de ontwikkeling van het vakgebied centraal staan. Inhoud, inspiratie en beleving zijn de kernelementen in het vakevent dat de beroepsvereniging voor ogen heeft.

Uit door FMN gehouden marktonderzoek blijkt dat er in de facilitaire markt behoefte is aan een laagdrempelig event waarin het vakgebied zich kan presenteren en positioneren. Een vernieuwend vakinhoudelijk programma met keynote-speakers van binnen en buiten het vakgebied moeten de bezoeker inspireren rond actuele thema’s van vandaag en morgen. Ontdekken, ontmoeten, inspireren en verbinden, daar draait het om.

“Facility management gaat over meer dan inkoop van commodities. Het event wordt dan ook meer dan een verzameling stands. Het gaat om beleving en een inhoudelijk programma van hoge kwaliteit zoals dat hoort bij ons vakgebied”, aldus FMN bestuurslid Edwin Bodaan.

De komende weken staan voor FMN in het teken van het ontwikkelen van het concept voor het inspiratie-event, waarbij zij samenwerkt met leden en partners. Begin maart zal FMN haar definitieve plannen lanceren.

www.fmn.nl

Deel op Social Media 

<< February 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >