Overeenkomst AAFM en DSM


Overeenkomst AAFM en DSM
05-01-2016 8:00

AAFM Facility Management en DSM hebben op 5 november een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. Het betreft een Managing Agent-overeenkomst voor DSM in Nederland, waarbij de kantoren van DSM in Heerlen, Sittard en Geleen per 1 januari 2016 direct onder dit contract zijn gekomen. Voor andere locaties zijn plannen voor het uitvoeren van scans van de facilitaire dienstverlening, waaronder catering, schoonmaak, technisch beheer en beveiliging.

In het Managing Agent-contract beheert AAFM de zogenoemde 'soft- en hard services' voor de kantoorgebouwen van DSM in Heerlen, Sittard en op de Chemelot Campus in Geleen. Hieronder valt onder meer het integreren van de diverse facilitaire diensten tot één integrale facility management balie. "De uitbesteding ontzorgt DSM volledig op het gebied van de operationele facilitaire dienstverlening, mede door het leveren van facilitair managers", stelt AAFM. "Hierdoor kan het management van DSM zich richten op de core business, waardoor op alle vlakken sprake is van een kwaliteitsverbetering."

Ron van den Akker, Vice President Indirect Sourcing bij DSM over de keuze voor AAFM: "We werken al ruim tien jaar naar tevredenheid samen met AAFM en hebben daarom besloten om, na een grondige benchmark, de samenwerking met nogmaals vijf jaar te verlengen. De leveranciersonafhankelijkheid en de invulling van het door ons gevraagde flexibele business model door AAFM sluiten aan bij de strategie voor facilitair management van DSM.”

Na 10 jaar werkzaam te zijn voor DSM, werkt AAFM sinds april van dit jaar ook samen met DSM Dyneema in Heerlen. Ook daar werd het totaalconcept van facilitaire dienstverlening voor soft services geïmplementeerd. Bernt Bouwmeester, Algemeen Directeur van AAFM, over de overeenkomsten met DSM: “De samenwerking met DSM is zeer bijzonder aangezien we al tien jaar samenwerken en daar nog eens vijf jaar aan toevoegen. Bovendien zien steeds meer locaties van DSM, zoals DSM Dyneema, de voordelen in van uitbesteding. Wij zijn zeer trots te mogen werken voor een kwaliteitslabel als DSM.”

www.aa-fm.com

Deel op Social Media 
 

<< January 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >