Scriptieprijs FMN naar Jip van Grinsven


Scriptieprijs FMN naar Jip van Grinsven
24-11-2015 8:30

Jip van Grinsven, studente aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), kreeg recentelijk  de FM Bachelor Scriptieprijs 2014 overhandigd. Zij won de prijs voor haar bachelorscriptie ‘Samen bouwen we de cirkel rond’.

De jury was unaniem in haar oordeel en prees hoe Van Grinsven bondig, maar compleet de kritische succesfactoren bij het toepassen van de circulaire economie in het bouwproces beschrijft.De FM Bachelor Scriptieprijs is een initiatief van de beroepsvereniging voor het facilitaire domein, FMN, en het Landelijk Overleg van Opleidingen Facilitaire Dienstverlening (LOOFD). De bachelorprijs werd voor de elfde keer uitgereikt.

Het juryrapport was erg lovend over het werk van de HAN-studente. Juryvoorzitter Rob Kotvis citeerde bij de uitreiking na afloop van het FMN Mini-congres ‘Innovatie en nieuwe businessmodellen’ uit het juryrapport: “Een prettig leesbare scriptie, waarin Jip de problematiek van het toepassen van de beginselen uit de circulaire economie bondig, maar compleet beschrijft. Bovendien is de scriptie voorzien van een handzaam en goed bruikbaar model voor de beroepspraktijk.”

De tweede prijs ging dit jaar naar Kwame Osei van de Hogeschool Rotterdam voor zijn scriptie ‘Een voorspelbare werkplek voor mensen met autisme’. Laura Noord van de Hanzehogeschool Groningen werd derde. Zij schreef een scriptie met als titel ‘Huisvesting in beweging’.Alle prijswinnaars ontvingen een jaar gratis lidmaatschap van FMN en een certificaat. De eerste prijs bestaat daarnaast uit deelname aan een Europees Facility Management Congres.

www.fmn.nl

Deel op Social Media 


 

<< November 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >