Breijer behaalt hoogste VGO-keurmerk Vastgoedadviseur


Breijer behaalt hoogste VGO-keurmerk Vastgoedadviseur
25-08-2015 8:42

Afgelopen week behaalde het Rotterdamse Breijer Bouw en Installatie, onderdeel van Facilicom Services Group, het hoogste VGO-keurmerk Vastgoedadviseur. Het VGO-keur is een certificaat voor duurzaam vastgoedonderhoud. Twee van de vier disciplines hebben betrekking op de buitenschil van het vastgoed (gevel en dak) en twee voor de binnenzijde (interieur en installatie). Alle onderdelen worden door een onafhankelijke auditor van KIWA Nederland getoetst. Breijer is een van de weinige bouwbedrijven die  voor alle vier de disciplines de hoogste score behaalt en zich Vastgoedadviseur mag noemen.

Samenwerken met een bedrijf met het VGO-keur betekent samenwerken met onderhoud- en renovatieadviseurs die gegarandeerd zorgen voor een goed eindresultaat. De adviseurs ontwikkelen een visie op onderhoud over de lange termijn, treden op als sparringpartner en ‘ontzorgen’ de klant. Deze professionals werken verschillende duurzame lange termijn scenario’s uit, rekening houdend met mens en milieu.

"Breijer Bouw en Installatie was met Breijer Schilders al jaren VGO-gecertificeerd voor de discipline ‘gevel’. Nu dragen wij dat keurmerk voor alle vier de disciplines met onze hele organisatie. Daar zijn wij bijzonder trots op", vertelt Diana Lathouwers, bedrijfsleider bij Breijer Bouw en Installatie.
 

Deel op Social Media

 

<< August 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >