CFP en FMN zetten samenwerking voort


CFP en FMN zetten samenwerking voort
27-03-2015 8:00

CFP en FMN zetten hun samenwerking voort. Dat melden beide organisaties in een persbericht. "We maken circulaire gebouwen doel van een nieuw partnership."

Ook de komende 3 jaar werken Corporate Facility Partners (CFP) en de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) samen. Beide partijen tekenden daartoe deze week een samenwerkingsovereenkomst waarbij CFP van FMN het Zilveren Partner-certificaat kreeg uitgereikt.

CFP en FMN werken al sinds 2008 samen. Nieuwe gezamenlijke initiatieven zijn de Green Deal Circulaire Gebouwen, het Green Buildings Congres over Nederland als de Randstad van Europa en het Marktonderzoek naar Duurzame Eindgebruikers. Het gaat hier over een belangrijk deel van het FM-vakgebied.

"De waarde van Nederlandse gebouwen vertegenwoordigt meer dan de helft van de 3,5 biljoen euro aan bezittingen, de oppervlakte van Nederlandse gebouwen bedraagt bij elkaar 92.000 voetbalvelden en zij veroorzaken 40 procent van onze CO2 uitstoot", aldus een woordvoerder. "Daarnaast bevatten gebouwen de grootste grondstoffenbank van Nederland. De samenwerking tussen FMN en CFP heeft als nieuwe doelstelling om alle gebouwen van Nederland circulair te maken."

FMN-bestuurslid Werner Leenders is er trots op CFP tot haar samenwerkingspartners te mogen rekenen: "Al onze partners zijn voorhoedespelers in het facilitaire werkveld. Zij spelen een belangrijke rol bij de verduurzaming van de Nederlandse gebouwen, het toepassen van de circulaire economie én duurzaamheid. CFP is als partner van FMN meer dan alleen een sponsor van FMN. Samen met de leden van FMN, kringen, onderzoeken en evenementen wordt de duurzaamheid en de winstgevendheid van facility management fors verbeterd."

CFP ondersteunt organisaties bij het verduurzamen van hun gebouwen en organisatie. “Duurzaamheid is een hot topic als het gaat om huisvesting en facility management. Denk aan energiebesparing, optimale werkplekken, maar ook aan duurzame inkoop en MVO-beleid. CFP deelt de kennis over de winst van verduurzaming graag met de leden van FMN. Ons doel is om alle gebouwen in 2030 circulair te maken”, aldus Bram Adema directeur-eigenaar van CFP dat zelf gevestigd is in De St@art in Apeldoorn, één van de meest duurzame werkomgevingen in Nederland.

www.fmn.nl


Deel op Social Media 

<< March 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >