Breijer doet onderhoud Rijksvastgoed


Breijer doet onderhoud Rijksvastgoed
22-02-2015 8:30

Breijer Bouw & Installatie voert vanaf heden in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf het onderhoud uit aan bouwkundige elementen in Rijksgebouwen. Het betreft een vierjarig contract voor 202 monumentale- en niet monumentale gebouwen verdeeld over 7 provincies. Het totale bruto vloeroppervlak voor deze opdracht ligt op 879.233 vierkante meter.

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van de Nederlandse Overheid. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. Het Rijksvastgoedbedrijf is voornemens met de gunning van dit contract haar interne klanten zo veel mogelijk ongestoord gebruiksgenot te bieden. Sleutelbegrippen hierin zijn veiligheid en duurzaamheid.

De inschrijving van Breijer Bouw & Installatie is beoordeeld op basis van economisch meest voordelige inschrijving (EMVI). Naast 'prijs' is de opdracht gegund op 'kwaliteit'. Hierin bleek het plan van aanpak van Breijer inzake storingsafhandeling en rapportages de doorslag te geven voor de gunning. Binnen de samenwerking met de het Rijksvastgoedbedrijf zal Breijer zich focussen op een betere leefkwaliteit voor iedereen middels eenvoudige oplossingen die mogelijk worden gemaakt door de inzet van techniek en technologie.

Deel op Social Media 

<< February 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >