NSI realiseert kantoor in Apeldoorn


NSI realiseert kantoor in Apeldoorn
07-12-2014 9:30

NSI heeft afgelopen week in Apeldoorn de zevende zogenoemde HNK-vestiging officieel geopend. HNK staat voor ‘Het Nieuwe Kantoor’. Met HNK speelt NSI in op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. Wethouder Economische Zaken van de gemeente Apeldoorn, Olaf Prinsen verrichtte de spectaculaire opening.

De opening van de HNK vestiging in dit toonaangevende gebouw was gelijktijdig met de officiële opening van de nieuwe kantoorruimte van huurders VNO-NCW Midden, MKB-Nederland Midden, Bouwend Nederland Regio Oost, FME Oost-Nederland, en AWVN op de tiende etage.

HNK Apeldoorn ligt strategisch nabij de A50 en is een markant gebouw van 21 verdiepingen hoog met een indrukwekkende architectuur. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte is ingericht als ontmoetingsplek met werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en een Grand Café, dat in Apeldoorn uitzicht biedt over het water.

Naast ‘kantoor op maat’ (kantoorruimte met flexibele metrage, looptijd en  opleveringsniveau) biedt HNK Apeldoorn ook Managed offices (volledig ingerichte kantoorruimtes) en flexwerkplekken. Uniek zijn de vergaderruimtes en Managed offices op de negentiende etage die een ruimtelijk uitzicht bieden. Op de overige etages worden Managed offices en reguliere kantoorruimtes op maat aangeboden.

Olaf Prinsen, wethouder Economische Zaken gemeente Apeldoorn: “Als wethouder met een passie voor duurzaamheid juich ik initiatieven toe die bestaand vastgoed een nieuwe betekenis geven. Met de lancering van HNK wordt een van de meest markante kantoorgebouwen van Apeldoorn opnieuw op de kaart gezet. Een aanwinst voor Apeldoorn!”

www.nsi.nl

Deel op Social Media

<< December 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >