Genomineerden FMN Best Practice Award bekend


Genomineerden FMN Best Practice Award bekend
18-10-2014 8:30

De genomineerden voor de FMN Best Practice Award zijn bekend. Enexis, GGZ centraal en PGGM mogen zich opmaken voor de finale. De zes bedrijven die nog in de race zaten hebben vorige week voor de jury hun Best Practice gepresenteerd middels een pitch. Naar aanleiding van de pitches is gekozen voor de inzending van deze bedrijven.

Enexis is genomineerd voor een organisatiemodel waarbij klanten stevig worden gepositioneerd. Het flexibele maaltijdaanbod van GGz Centraal maakt eveneens kans op de prijs. En hetzelfde geldt voor een Service Management app van PGGM, die tot stand is gekomen in samenwerking met Planon.

Van bovenstaande genomineerden wordt hun best practice in beeld gebracht. Deze filmpjes worden getoond tijdens de uitreiking van de FMN Best Practice Award. De uitreiking vindt plaats op donderdag 13 november a.s. in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Aan het einde van de ALV: FM Senses, powered by Miele wordt de winnaar bekend gemaakt. Na de uitreiking worden alle inschrijvingen gepubliceerd.

Organisaties hebben van 1 mei tot 1 september een best practice kunnen indienen. De FMN Best Practice Award, die in 2014 voor de tweede keer wordt uitgereikt, is een initiatief van Facility Management Nederland (FMN). Met de uitreiking van de award stimuleert FMN het facilitaire werkveld om via best practices kennis en ervaringen te delen en van elkaar te leren.

www.fmn.nl

Deel op Social Media

<< October 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >