JalemaBox bekroond


JalemaBox bekroond
14-10-2014 9:21
JalemaBox van Jalema is donderdag 9 oktober bekroond met een Benelux Office Products Award in de categorie Small Office Home Office. De award werd uitgereikt tijdens de Benelux Office Night in het sfeervolle CitySense in hartje Utrecht.
 
‘Met JalemaBox wordt archiefbeheer voor organisaties een stuk eenvoudiger. Een mooi innovatief concept dat helemaal inspeelt op het nieuwe archiveren’, aldus de jury van Benelux Office Products Awards. 
De klant bestelt de JalemaBox Scan, de JalemaBox Storage of de JalemaBox Recycle en vult deze geheel op eigen tempo met documenten. Via de online JalemaBox applicatie registreert de klant zijn boxen, zodat deze kunnen worden opgehaald door Jalema. Vervolgens worden de documenten gescand, veilig opgeslagen of volgens strenge normen vernietigd; afhankelijk van de keuze van de klant. De online applicatie geeft de klant toegang tot zijn archief, waardoor hij altijd inzicht heeft in welke informatie zich waar bevindt. Deze web-based software geeft de klant ook toegang tot de gedigitaliseerde documenten. Zo wordt er ruimte binnen organisaties gecreëerd, is informatie plaats- en tijdonafhankelijk beschikbaar en zijn klanten verzekerd van een veilig en gestructureerd archief. 
 
JalemaBox is ontwikkeld vanuit een samenwerking tussen Jalema en I-FourC Technologies. Jalema is al ruim 65 jaar actief op het gebied van information management. Zo levert Jalema producten en diensten die tijd en ruimte besparen en een betere organisatie van het archief en de werkplek tot doel hebben. Zusterbedrijf I-FourC is specialist in toegepaste digitalisering en in house ontwikkelde software oplossingen om informatie te integreren in digitale informatiesystemen. Informatie is namelijk pas waardevol als het teruggevonden kan worden. 
 
“JalemaBox is tot stand gekomen door het beste van twee werelden te combineren en biedt daarmee een uitgelezen mogelijkheid voor organisaties om, op een laagdrempelige manier, eenvoudig de overstap te maken naar een digitaal archief of een archief op afstand”, aldus Léon Lalieu, algemeen directeur van Jalema BV en I-FourC.
 
<< October 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >