Bijeenkomst duurzaam FM


Bijeenkomst duurzaam FM
19-09-2014 8:42

“Zorg dat het waarom van de duurzame ambities van jouw organisatie duidelijk is, alleen dat leidt tot een succesvolle implementatie van duurzaamheid binnen organisaties”, dat zei Yvette Watson voorzitter van de FMN Kenniskring Duurzaamheid en in het dagelijks leven facility manager bij de Koninklijke Bibliotheek tijdens de jaarlijkse Planon Masterclass.

Facility managers spelen een belangrijke bijdrage in en bij het duurzaamheidsbeleid van organisaties, dat bleek ook uit het onlangs verschenen onderzoek 'Hoe duurzaam is facility management in Nederland'.

Op 11 september 2014 vond de jaarlijkse Planon Masterclass plaats. Namens de Kenniskring Duurzaam van de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) gaf Yvette Watson een energieke presentatie over de kern van duurzaam facility management. “Uw omgeving overtuigen van uw duurzame ambities doet u niet met een betoog over wát u wilt verduurzamen, of een plan van aanpak over hoe u uw ambities wil bereiken. Natuurlijk zijn beide uitwerkingen van belang. Maar u bereikt uw organisatie pas echt wanneer u het waarom helder hebt en met  duurzame ambities waarde toe kunt voegen aan het primaire proces van de organisatie.”

Eerder deze maand publiceerde FMN het onderzoek 'Hoe duurzaam is facility management in Nederland' gepubliceerd. Daaruit bleek dat facility managers een belangrijke rol spelen in en bij het duurzaamheidsbeleid van organisaties. Duurzaamheidsbeleid blijkt een belangrijk issue voor de meeste facility managers. Toch valt er op het vlak van duurzaamheid nog veel te winnen. Facility Management Nederland (FMN) zet zich actief in om deze boodschap helder over te brengen bij haar branche. Door middel van kennisontwikkeling en kennisdeling wil zij facilitaire professionals aanzetten tot actie.

www.fmn.nl

<< September 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >