Moederbedrijf van Unipro bekroond


Moederbedrijf van Unipro bekroond
23-07-2014 9:30

Het Duitse Uzin Utz AG, moeder bedrijf van Unipro uit Haaksbergen, is in Duitsland door de nieuwszender n-tv geselecteerd als 'Hidden Champion' in de categorie duurzaamheid. Business magazine Wirtschaftswoche rekent  Uzin Utz AG tot één van de meest innovatieve bedrijven van Duitsland.

Uzin Utz AG is zeer verheugd over de twee awards die zij in ontvangst heeft mogen nemen. Op 22 mei kende de jury van n-tv de tweede prijs in de categorie duurzaamheid toe aan de Duitse onderneming. "En met recht, want al lange tijd voert Uzin Utz AG, net als Unipro, een consequente duurzaamheidspolitiek - begin jaren '80 produceerden zij als één van de eersten oplosmiddelarme kleefstoffen. Zij nemen tevens een voortrekkersrol in het opstellen van EPD’s van eigen producten. In een EPD staat de levenscyclus (LCA) van het product en informatie over het product beschreven. Daarnaast is de Uzin Terra Line vanuit het duurzaamheidsoogpunt ontwikkeld. Deze duurzame productlijn zal binnenkort ook op de Nederlandse markt worden geïntroduceerd door Unipro."

De jury was onder de indruk hoe de  thema's Duurzaamheid, Economie en Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de totale internationale organisatie worden toegepast. Bij de uitreiking van de WirtschaftsWoche ontving Uzin Utz AG opnieuw de tweede prijs. Uit ruim 3000 ondernemingenwerden de meest innovatieve organisaties door experts gekozen. Volgens de WirtschaftsWoche zijn er diverse redenen waarom de Uzin Utz AG met haar innovaties succesvoller is dan andere ondernemingen: de bezondere klantrelatie, de communicatiesterkte en zeker niet als laatste de zeer gemotieveerder medewerkers zijn de sleutel tot dit succes.

“Wij verheugen ons zeer, dat wij direct twee keer konden overtuigen”, aldus Dr. H. Werner Utz, Vorstandsvorsitzender van de Uzin Utz AG. “Als speerpunt van onze strategie staat het verder ontwikkelen van de internationale organistatie, gebaseerd op innovatie en duurzaam ondernemen. Daarbij vervullen onze medewerkers een uitstekende rol."

Het Nederlandse Unipro is onderdeel van de Uzin Utz Gruppe en levert met de merken Uzin, Pallmann, Wolff, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren.

www.unipro.nl

<< July 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >