FMN-parade over de zorg


FMN-parade over de zorg
30-04-2014 8:19

De beroepsverenigingen Facility Management Nederland (FMN) en FMGezondheidszorg organiseren op 14 en 15 mei, tijdens de Beurs Welkom in de Zorg in de Jaarbeurs in Utrecht, een FMN Parade waar speciale aandacht wordt besteed aan de individuele wensen van patiënten.

 

Het thema van de FMN Parade is  Leef je in!. Net zoals op de bekende Parade willen beide verenigingen bezoekers prikkelen met doorlopende voorstellingen en tentoonstellingen op het festivalterrein. Bezoekers worden uitgedaagd om zich in te leven, om stil te staan en om ruimte te creëren zodat ze beter in staat zijn om écht te luisteren naar wensen en behoeften van cliënten, bewoners en patiënten. Pas dán kan men een gevoel van Welkom vormgeven en de wensen van patiënten laten uitkomen.

 

Uniek in het commerciële geweld van professionele beurzen is dat dit initiatief ondersteund wordt door VNU Exhibitions Europe. Deze beurs gaat niet alleen over commercie, maar ook over kennisoverdracht en speciale aandacht voor de belevenis van de cliënt; de hoofdpersoon waar het allemaal om draait en waar duizenden zorgprofessionals hun bestaan aan ontlenen.

 

De FMN Parade behelst onder meer presentaties van visieontwikkelaar Monique Willemse, kunstenares Noortje Heagens. Voorts 'prikkelt' Brilliant de zintuigen op maat, laat zorgconcept ‘Leef je leven’ en Weergaafwillen beursbezoekers middels met een reusachtig bed kennis laten maken meteen belevenis van vervreemding  en creëren kunstenaars Sanne Barthels, Anne Feikje Wiedema en Maaike Roozenburg ‘Vier situaties’ waarbij met objecten en bijpassend beeldmateriaal een beeld wordt geschetst van het leven en behoefte van senioren.

De FMN Parade vindt plaats tijdens de Beurs Welkom in de zorg, een vakbeurs voor professionals die werkzaam zijn in de zorg. De beurs vindt plaats op woensdag 14 en donderdag 15 mei van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht (Hal 3). De beurs is kosteloos te bezoeken na registratie via www.welkomindezorg.nl.

De FMN Parade van FMN en FMGezondheidszorg vindt plaats op beide dagen. Leden kunnen zich hiervoor aanmelden via de websites www.fmn.nl/welkomindezorg en www.fmgezondheidszorg.nl.

<< April 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >