FM-Plein op Provada


FM-Plein op Provada
26-04-2014 8:30

De economie trekt langzaam aan en de vraag naar nieuwe kantoren, die voldoen aan de huidige gebruikerseisen, neemt toe. Desondanks lijkt er in de Nederlandse kantorenmarkt een mismatch te ontstaan tussen vraag en antwoord, zo blijkt uit onderzoek van Dynamis.

De moeizame economie, technologische ontwikkelingen en de continue focus op kostenreductie zorgden het afgelopen jaar voor een stijging van het kantooraanbod. Tegelijkertijd met deze trend neemt de kantoorbehoefte juist af door onder andere een effectieve manier van werken. De gebruiker van vandaag is steeds meer gericht op benodigde faciliteiten en huisvestingsconcepten en minder op het aantal vierkante meters per werkplek. Maar wat wil de eindgebruiker nu echt en waar is behoefte aan?

Dat vraagt om de nodige inspanningen vanuit en samenwerking tussen Vastgoed- als Facility Managers. Hoe kunnen zij de samenwerking versterken om tegemoet te kunnen blijven komen aan de eisen van de gebruiker?

Het ‘FM Plein’ op PROVADA: breng vastgoed tot leven met Facility Management
"Na het succes van vorig jaar vindt u ons ook dit jaar terug op het FM Plein met verschillende boeiende presentaties van professionals. Zo biedt het FM Plein een ontmoetingsplek voor Vastgoed- en Facility Managers, waar zij elkaar en elkaars vakgebied beter leren kennen. Uiteraard mede gefaciliteerd door een sterk inhoudelijk programma van lezingen, discussie en interactie."

Op het FM Plein worden gedurende de dag in blokken inhoudelijke lezingen door professionals uit het vakgebied gegeven van 15 tot 20 minuten die aansluiten bij de dagthema’s van PROVADA, met specifieke aandacht voor onderwerpen die op het grensvlak liggen van Real Estate, Corporate Real Estate en Facility Management.
•    Dinsdag 3 juni: Herontwikkelen, herbestemmen of transformeren
•    Woensdag 4 juni: De duurzame stad
•    Donderdag 5 juni: Co-creatieve

Ook organiseert het FM Plein tweemaal daags een Provada Tour waarin we met van onze gasten de beurs op gaan en worden ontvangen bij 3 standhouders van PROVADA (vastgoed, gemeenten, ontwikkelaars). Iedere dag sluiten we de beurs af met een Meet & Greet voor Vastgoed & Facility Managers.

Donderdagmiddag 5 juni organiseert Facility Management Nederland haar ALV in de RAI en sluit deze middag af met een ALV-borrel op het FM Plein. 

<< April 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >