Succesvolle bijeenkomst over FM en communicatie


Succesvolle bijeenkomst over FM en communicatie
08-02-2014 8:00

Op donderdag 30 januari vond het jaarlijkse Startersevent van de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) plaats. Het evenement vond plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er waren zo’n 100 bezoekers.

 

De aftrap deed Jan-Willem de Bruijn van D&B The Facility Group, die de aanwezigen meenam in de FM-trends en de rol van communicatie hierin. Floris Beets, werkzaam binnen D&B Mobile, nam het stokje over. In het kader van alle ontwikkelingen op het gebied van communicatie, data en internet zullen kantoren en gebouwen onafhankelijk moeten gaan functioneren. Eén identiteit, meerdere devices , lifelogged en 100% mobiel. Voeg daar ‘Internet of Things’ of ‘Internet of People’ aan toe en we weten straks precies wanneer een gast arriveert, in welke vergaderzaal hij of zij een afspraak heeft en of de cappuccino gedronken wordt met of zonder suiker. Dit werd verder onderschreven door Frenk Storm van Ziggo Zakelijk. In de toekomst kunnen we op ieder scherm, op ieder moment en op iedere plaats onze informatie opvragen. Hierdoor zal de grens tussen privé en zakelijk steeds verder vervagen.

 

Hierna was het tijd voor interactie, nadere kennismaking en ontdekking. Ron van Haasteren en Raoul Eggen van Topdesk verzorgde een interactieve workshop,  waarbij alle aanwezigen in kleine groepen aan de slag gingen met de praktische kant van communicatie. Hoe en op welke manier breng ik mijn boodschap over? Dit leverde zeer creatieve posters en gesprekken op. Hierna volgde een rondleiding door Ziggo Dome. Enthousiast, vol passie en met de nodigde anekdotes is de locatie door de deelnemers ontdekt. De basic kleedkamers waren voor sommigen een desillusie. De zogenaamde riderlist van Madonna, met daarop de eis van twee nieuwe wc-potten, ontkrachtten dit beeld weer.

 

Tot slot gaf Yvette IJsbrandy van D&B The Facility Group een aantal tips en trics voor persoonlijke communicatie. Recruiters kijken verder dan alleen LinkedIn. Het  credo: ‘What happens on Facebook, stays on facebook’gaat in de huidige tijd niet meer op. Onder het genot van danceklanken van DJ Bart Bass werd de middag met een borrel afgesloten.

<< February 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >