Maxime Verhagen ontvangt CfPB-producten


Maxime Verhagen ontvangt CfPB-producten
02-12-2013 9:04

Dinsdag 26 november ontving Maxime Verhagen (voorzitter Bouwend Nederland) uit handen van Wim Pullen (directeur Center for People and Buildings) de vernieuwde edities van het Werkplekspel en de Werkplekwijzer.

De overhandiging vond voor een gezelschap van ruim honderd belangstellenden plaats in Delft in het gebouw van TU Delft dat over ongeveer een jaar de Bouwcampus (een vestigingsplek voor kennisinstellingen op het gebied van bouw) moet gaan worden.

Het Werkplekspel is bedoeld om het gedrag van mensen in een flexibele werkomgeving bespreekbaar te maken. Het bestaat uit 120 kaartjes met per kaartje een omschreven situatie rondom de werkomgeving, waar groepjes van vier tot zes personen met elkaar over in gesprek kunnen gaan. Het spel kan in een uur worden gespeeld. Het spel is te gebruiken tijdens de ideevorming van een (her)huisvestingstraject, tijdens de implementatie, kort na invoering van het nieuwe werkconcept of langere tijd na invoering.

De WerkplekWijzer is een praktische gids van 144 pagina's die zich richt op de fysieke kant van de werkomgeving.  Het is bedoeld om mensen en organisaties in een vroeg stadium invloed te laten uitoefenen op de eigen werkomgeving. Er wordt tevens aandacht besteed aan de stapsgewijze aanpak van het verandertraject en aan de keuzes die gemaakt moeten worden. Verder bevat de gids overzichtelijke informatie over soorten werkplekken, soorten overlegplekken, faciliteiten, en veel voorkomende klachten. Interessant zijn ook de case-omschrijvingen van 12 werkomgevingen, van DSM in Sittard tot de Belastingdienst in Hoofddorp/Schiphol.

<< December 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >