Andere kijk op werkomgeving


Andere kijk op werkomgeving
12-10-2013 8:50

Op donderdag 31 oktober houden het regioteam West en de kenniskring Duurzaam van de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) een inspiratiemiddag over duurzame en innovatieve (keten)samenwerking. Deelnemers worden uitgedaagd om eens op een andere manier naar de eigen werkomgeving te kijken.

Tijdens de plenaire sessie maken Marc van der Heijden (adjunct directeur Verkoop UTS Nederland) en Chris Pronk (adjunct directeur BAM HABO) duidelijk dat dit zoden aan de dijk zet. Beide heren zijn bedenker van de methodiek Smart Building Logistics (SBL). "SBL is een unieke methodiek om tegen lagere kosten, efficiënter en groener te bouwen. Hierdoor wordt het bouwproces op een meer innovatieve, slimme en efficiënte manier ingericht, gemanaged en uitgevoerd dan traditioneel het geval is." 

"SBL brengt de werelden van bouw en logistiek bijeen, richt zich vooral op afval, logistiek en transport en levert een positieve bijdrage aan het verduurzamen van de uitvoeringsfase van een bouwproject. Hiermee helpt SBL opdrachtgevers te voldoen aan de eisen die het BREEAM-NL certificaat stelt."

In de aansluitende interactieve sessieskijken deelnemers meer naar hun eigen werkomgeving. Onder andere Daniël Lagarde zal hierbij de creatieve capaciteit van de groep activeren en nieuwe ideeën omzetten in werkbare ideeën. Hij zal de deelnemers ‘even van het pad afleiden’, zodat zij op zoek gaan naar het onbekende of het nieuwe. Out of the box denken, maar zeker ook weer into the box denken, terug naar het hedendaagse om nieuwe inzichten direct in te zetten.

De bijeenkomst staat onder leiding van dagvoorzitter Jeroen Kiks, managing partner Districon, en wordt afgesloten met een borrel.

<< October 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >