Wat wil de eindgebruiker?


Wat wil de eindgebruiker?
02-06-2013 10:00

Aanstaande  dinsdag 4 juni worden de eerste onderzoeksresultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de wensen van eindgebruikers van kantoren, dat uitgevoerd is door de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) en kennis & netwerk verenigingCoreNet Global Benelux. De presentatie hiervan vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada, die van 4 juni tot en met 6 juni plaatsvindt in de RAI in Amsterdam.

Voor het eerst dit jaar is een zogenaamd FM Square ingericht, een ontmoetingsplek voor de Vastgoed- en Facility Manager. Het nieuwe themaplein bevindt zich in hal 11 tegenover het Provada Inspiratieforum. Gedurende de drie beursdagen worden op het FM-Square uiteenlopende lezingen gegeven van 15 minuten, die aansluiten bij het thema van de dag. Onder het thema “Herontwikkelen, herbestemmen of transformeren” vindt op dinsdag 4 juni van 13.00 uur tot 13.20 uur de presentatie van de onderzoeksresultaten plaats. Wat wil de gebruiker nu echt? 

Ellis ten Dam – bestuurslid CoreNet Global Benelux en Director Business Development & Innovations bij Royal HaskoningDHV, deelt met de aanwezigen de resultaten, die inzicht moeten geven in de eisen van gebruikers en het verwachte volume, zodat een kantorenmarkt ontstaat die inspeelt op de vraag. Zij licht alvast een tipje van de sluier op: “de ‘eindgebruiker’ bestaat niet, elke situatie kent weer unieke elementen.  De eindgebruiker vraagt niet alleen éénmalig vierkante meters, maar een huisvesting die bijdraagt aan zijn organisatiedoelstellingen. Dat vraagt dienstverlening en een ‘total cost of ownership’ benadering.”

<< June 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >