Platform voor verkoop kantoren


Platform voor verkoop kantoren
16-05-2013 2:00

Kantorenverkoop.nl is een onafhankelijk verkoopplatform voor beleggings- en herontwikkelingsvastgoed. Met kantorenverkoop.nl speelt Bilfinger Real Estate in op een veranderende kopersmarkt waarbij naast de geijkte internationale en landelijke vastgoedpartijen zich steeds meer kansen voordoen voor regionaal en lokaal georiënteerde particuliere beleggers, private equity firms en (her)ontwikkelaars.

Kantorenverkoop.nl biedt een gedifferentieerd aanbod van enerzijds kwaliteitskantoren op goede locaties en anderzijds kantoren die om meer actief management of een herontwikkelingsopgave vragen. Via dit nieuwe kanaal kan doelgericht de groeiende vraag van regionaal en lokaal georiënteerde kandidaat kopers worden aangeboord. Het  concept van een online verkoopplatform biedt Bilfinger Real Estate de gelegenheid om op een transparante wijze direct in contact te komen met nieuwe kandidaat kopers en opdrachtgevers servicegericht en hands-on te ontzorgen.

Namens één van zijn opdrachtgevers brengt Bilfinger Real Estate via Kantorenverkoop.nl een vastgoedportefeuille van circa 47 kantoorgebouwen gefaseerd op de markt. De portefeuille is verspreid over Nederland, in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Hengelo, Eindhoven, Alkmaar, Amersfoort, Breda en Hoofddorp. Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 155.000 m2. Per kwartaal wordt het online aanbod vernieuwd met nieuwe kantoorgebouwen.

Voor de uitwerking van het concept kantorenverkoop.nl heeft Bilfinger gekozen voor het marketingbureau Realmark. Realmark is een full-service vastgoedmarketing en communicatiebureau en is verantwoordelijk voor het ontwerp van de site, het beheer en de on-linecampagnes om de juiste doelgroepen te bereiken.

Als onderdeel van het Duitse beursgenoteerde bouw- en ingenieursconcern Bilfinger richt Bilfinger Real Estate zich op vastgoedmanagement. Bilfinger Real Estate ontzorgt opdrachtgevers hierin op het gebied van (‘distressed’) asset management, property management, facility management, project management en leegstand management.
Opdrachtgevers van Bilfinger Real Estate zijn internationale en landelijke institutionele en particuliere beleggers, vastgoedfinanciers en overige bedrijven met vastgoedportefeuilles in Nederland en Europa.
 
www.kantorenverkoop.nl

<< May 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >