FM Square op Provada


FM Square op Provada
04-05-2013 8:00

Op de Provada-beurs wordt dit jaar een nieuw initiatief gelanceerd; het FM Square.  Dit themaplein is een gezamenlijk initiatief van: Ahrend, Facilicom, newDirections, Planon, Sodexo en Twynstra Gudde, die het vakgebied in de volle breedte vertegenwoordigen. De Provada-beurs vindt plaats van 4 tot en met 6 juni.
 

“Het FM Square biedt een ontmoetingsplek voor Vastgoed- en Facility Managers, waar men elkaar en elkaars vakgebied beter leert kennen en daarmee de vele raakvlakken, kansen en mogelijkheden, onder andere door een goed inhoudelijk programma van lezingen, discussie en interactie”, melden de initiatiefnemers.
 

In de lezingen zal worden ingegaan op onderwerpen als ‘Wat wil de eindgebruiker nu echt?’, ‘Het Nieuwe Werken als sleutel tot intergemeentelijke samenwerking’ en ‘Integraal vastgoed & onderhoudsmanagement in de zorg. Hoe doen ze dat in de UK?’.
 

“Tijdens de Provada zal op het FM Square door een aantal grote spelers uit de facility-wereld helder gemaakt worden dat ‘samen’ beter werkt, dat het huisvestingsvraagstuk vanuit de gebruiker steeds mondiger benaderd wordt en dat er kansen liggen voor beide werelden als men van elkaars kwaliteiten gebruik zou gaan maken”, aldus de initiatiefnemers. “Tijden veranderen. De eindgebruiker wordt mondiger en stelt andere eisen. De FM- en vastgoedwereld kunnen bijdragen aan een veranderende wereld. Want met oud-denken komen we er niet. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat beide werelden de ogen openen en ook ‘anders’ leren denken.”

<< May 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >