Facilicom tekent contract met KPN


Facilicom tekent contract met KPN
01-05-2013 13:38

Facilicom gaat de komende 5 jaar het technisch beheer en de facilitaire dienstverlening uitvoeren in de datacentra en netwerkgerelateerde panden van KPN. Hiervoor is op 15 april het contract ondertekend. Onderdeel van het contract is dat 23 medewerkers de overstap maken naar Facilicom.

De dienstverlening die Facilicom voor KPN gaat uitvoeren, zal bestaan uit operationele facilitaire diensten en de regievoering daarvan, beveiliging, bouwkundig onderhoud, beheer en onderhoud aan gebouwgebonden installaties, voorraadmanagement en milieu- en arbo-inspecties. Het contract wordt uitgevoerd volgens het Integrated Facility Management (IFM) model. "Door de diensten vanuit één bedrijf integraal te leveren en aan te sturen, wordt een hoge kwaliteit en flexibiliteit van dienstverlening gerealiseerd. Het IFM-concept is een belangrijke pijler onder de dienstverlening van Facilicom", aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Hans Gennissen, president-directeur van Facilicom, is blij met deze nieuwe samenwerking met KPN. "In dit contract maken wij maximaal gebruik van de unieke mogelijkheden die Facilicom heeft met haar brede scope aan diensten. Er is veel belangstelling voor in de markt en wij verwachten in de komende tijd meer van dergelijke projecten te scoren", aldus Gennissen.

Eric Kuisch, directeur KPN NetCo zegt: "We hebben weer een stap gezet in het proces om meer focus aan te brengen op de kernactiviteiten van KPN; waarbij we met geselecteerde partners hoogwaardige ICT-oplossingen aan onze klanten leveren. Ook zijn wij blij dat de KPN-medewerkers die zich met de regievoering van deze diensten bezighouden een nieuwe werkplek hebben gevonden binnen Facilicom."

De outsourcing van de 23 KPN medewerkers is goedgekeurd door de betreffende ondernemingsraden.Vlnr: Eric Kuisch, directeur KPN NetCo, Hans Gennissen, president-directeur Facilicom Services Group en Steven van Schilfgaarde, directeur KPN Corporate Market.

<< May 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >