Jalema viert 65-jarig bestaan


Jalema viert 65-jarig bestaan
18-04-2013 8:32

Op donderdag 11 april ontvingen Jalema BV en Vastgoed Webusco BV de nodige pers en gasten voor de officiële opening van de nieuwe bedrijfsgebouwen en het 65-jarig bestaan van Jalema. De bijeenkomst stond in het teken van innovatie, toekomstgericht investeren en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Sprekers waren onder meer Joan Westendorff, namens de familie en Vastgoed Webusco, en Wim de Goei namens Jalema. De burgemeester van Beesel, Petra Dassen-Housen, verrichtte in het bijzin van pers, genodigden en Jalema-medewerkers de openingshandeling.

"Het familiebedrijf Jalema is bij uitstek een voorbeeld van een onderneming, die door voortdurende innovatie, flexibiliteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap de uitdagingen van een veranderende omgeving succesvol tegemoet weet te treden. Het bedrijf heeft een heldere visie en een missie die de onderneming en haar medewerkers richting geven op de weg naar Duurzame Differentiatie", aldus het bedrijf.

Begonnen als producent van archiefmappen en systemen en later als archiefspecialist met oplossingen voor het opbergen van papieren dossiers, nam het bedrijf het voortouw bij de digitale ontsluiting (opslaan én terugvinden) van deze archieven. "Anno 2013 is Jalema een belangrijke Europese speler als het gaat om producten en diensten voor het archiveren van zowel fysieke als digitale informatie. Een deel van de oplossingen die Jalema aanbiedt worden ‘powered‘ door de systemen van zusterbedrijf I-FourC."

"Op het gebied van office supplies heeft Jalema zich, met name na de overname van Atlanta eind 2010, ontwikkeld tot een internationaal toonaangevend producent en leverancier. Alle producten worden in Nederland geproduceerd en onderscheiden zich qua design, gebruiksgemak of duurzaamheid. Jalema heeft hier recentelijk nog een bijzondere vorm van dienstverlening aan toegevoegd en verzorgt nu in de belangrijkste West-Europese landen next day drop-ship en cross-dock leveringen voor haar business partners. In Frankrijk en Italië werden hiervoor distributieplatforms opgezet."

Jalema heeft Vastgoed Webusco bereid gevonden te investeren in nieuwe gebouwen en in de overname van het vastgoed van Atlanta in Hoogezand. Jalema investeerde in de inrichting van de nieuwe en bestaande gebouwen en heeft nu de beschikking over een archiefopslag in Reuver en Hoogezand, een centraal Europees distributiecentrum en expeditie en een moderne spuitgietfabriek. Tegelijkertijd werden nieuwe systemen geïmplementeerd en wordt er nu gewerkt met SAP Warehouse Management, SAP Productieplanning en een vernieuwd CRM-systeem.

Het in 1947 opgerichte familiebedrijf is onderverdeeld in twee divisies: Information Management (fysieke, digitale en toekomstige archief-, opberg- en informatiesystemen) en Office Supplies (verkoop kantoorbenodigdheden aan retail).

www.jalema.com

<< April 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >