Nieuwe website kantoren-index


Nieuwe website kantoren-index
15-04-2013 8:00

NFC Index, de coöperatie die de facilitaire kosten benchmarkt van kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, heeft afgelopen week een nieuwe website gelanceerd. Om websitebezoekers beter van dienst te zijn heeft de site een overzichtelijke indeling en vormgeving gekregen. Bovendien is de content herschreven. De nieuwe inhoud en vormgeving bevorderen kennisdeling, een speerpunt van NFC Index.

Eén van de highlights van de website is de online benchmark tool, waarmee bezoekers kosteloos kennis kunnen maken met het benchmarkproces. Bezoekers kunnen hun facilitaire kosten vergelijken met een virtuele maar realistische index en krijgen inzicht in de waarde van benchmarken voor hun organisatie. Geïnteresseerden kunnen direct beginnen met het invoeren van hun kosten, vervolgens krijgen zij met interactieve grafieken inzicht in hun totale facilitaire kosten en kunnen zij deze vergelijken met de virtuele index. Ook is het mogelijk om inzicht te krijgen in kosten op detailniveau, bijvoorbeeld in die van schoonmaak. Voor volledige functionaliteiten en toegang tot de meest recente en volledige NFC Index is een lidmaatschap nodig. 

De NFC Index website bevat verder informatie en kennis over de indices Kantoren, Zorg en Onderwijs en de bijbehorende jaarberichten. Uitgebreide informatie over de totstandkoming van de NFC indices en de samenstelling van de NFC Index coöperatie, maar ook interessante achtergrondcases.

<< April 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >