Webinars FMN gedragscode duurzame eindgebruikers


Webinars FMN gedragscode duurzame eindgebruikers
22-02-2013 9:39

De beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) organiseert vier interactieve webinars om belangstellenden kennis te laten maken met de “Gedragscode voor duurzame eindgebruikers”. Deze online seminars kunnen deelnemers live op hun eigen computer, tablet of smartphone volgen.

De gedragscode is ontwikkeld door FMN en de Dutch Green Building Council (DGBC) en  moet de verduurzaming van de werkomgeving en kantoorgebouwen stimuleren en versnellen. De eindgebruiker  kan daarop veel invloed uitoefenen en een belangrijke rol spelen en wordt zo geprikkeld zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen. De webinars dienen om de code onder de aandacht te brengen van eindgebruikers en hen hiervoor te enthousiasmeren.

De kenniskring Duurzaam van FMN zorgt voor de inhoudelijke voorbereiding en realisatie van de webinars. Dit in nauwe samenwerking met Planon, een internationale softwareleverancier.Planon sponsort dit initiatief door de benodigde technologie, licenties en menskracht ter beschikking te stellen. Hierdoor kunnen de webinars kosteloos aangeboden worden aan FMN-leden en andere geïnteresseerden uit het facilitaire beroepsveld.

De webinars kunnen vanaf iedere plek met een internetaansluiting gevolgd worden. Ze duren een uur (15.30 uur tot 16.30 uur) en vinden plaats op:

•        Donderdag 28 maart : Kiezen voor een duurzame strategie.

•        Donderdag 30 mei: Duurzame maatregelen in de uitvoering.

•        Donderdag 10 oktober: Stimuleren van duurzaam gedrag.

•        Donderdag 21 november: Overtuigen management en implementatie.

Deelnemers die de webinars volgen beschikken daarna over inzicht in de voordelen van duurzaam ondernemen, inspiratie om hun organisatie en de huisvesting te verduurzamen, overtuigingskracht om hun directie daarvoor de juiste besluiten te laten nemen en concrete handreikingen om duurzaam te opereren. Meer informatie en aanmelding: www.fmn.nl/webinars

<< February 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >