App voor duurzame huisvesting


App voor duurzame huisvesting
17-11-2012 8:00

Corporate Facility Partners (CFP), Planon en beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) hebben op 15 november tijdens de ALV van FMN een nieuwe app gelanceerd voor de iPad. De app Duurzame Huisvesting is een eenmalige uitgave met publicaties over duurzame gebouwen en duurzaam facility management.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: de BREEAM Quickscan, succesvolle energiemonitoring in Antwerpen, één duurzaamheidsstandaard en de gedragscode Duurzame Eindgebruikers.

Het initiatief voor de app kwam van FMN-sponsoren CFP en Planon. In het kader van het onderwerp duurzaamheid is ervoor gekozen de uitgave zo duurzaam mogelijk te publiceren, en dat is digitaal op de iPad. Bovendien is duurzaam facility management voor zowel CFP, Planon als FMN een zeer belangrijk thema dat zij alle drie actief proberen te bevorderen.

Duurzame Huisvestingis de allereerste facilitaire app waar FMN bij betrokken is. FMN-voorzitter Ian van der Pool over de app: "Via deze app wordt op moderne wijze informatie over duurzaam faciliteren ontsloten en laagdrempelig aangeboden. Het leuke van een app boven een traditioneel tijdschrift, is dat gewerkt kan worden met bewegende beelden. In deze app zijn onder andere filmpjes te zien over Sustainability Management en Green Buildings"

De app is vanaf nu gratis te downloaden voor de iPad in de Apple Appstore of via www.fmn.nl/duurzamehuisvesting.

<< November 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >