Joint venture in vastgoed


Joint venture in vastgoed
05-09-2012 8:00

Bouwconcern Dura Vermeer en projectontwikkelaar PFC2 zijn een joint venture aangegaan voor de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten. Door een strategische alliantie aan te gaan willen beide partijeninspelen op de groeikansen in de huidige markt.

Beide partijen bereikten in de zomervakantie al overeenstemming over de samenwerking en hebben deze recentelijk geformaliseerd. Door de joint venture met PFC2 zet Dura Vermeer een volgende stap in haar strategie om een netwerk van specialistische partijen op te bouwen in de verschillende sectoren waarin zij actief is. Afgelopen juni werd ingenieursbureau- en adviesbureau Archicom overgenomen.

Divisiedirecteur Peter Krop van Dura Vermeer licht de samenwerking met PFC2als volgt toe: “PFC2  is een innovatieve partij die bij ons exploitatiekennis toevoegt op het gebied van datacenters, de zorgsector en de hotelmarkt. Bovendien is PFC2al jaren actief in binnenstedelijke herontwikkeling met sterke concepten. Innovatie en creativiteit staan bij Dura Vermeer hoog op de agenda en PFC2heeft zich op dit punt eens en temeer bewezen.”

Directeur Hans Woerlee van PFC2: “In het huidige tijdsgewricht moet je iedere vorm van onzekerheid wegnemen bij de klant. Dit verhoogt de haalbaarheid en financierbaarheid van een project in grote mate. Dura Vermeer is betrouwbare partij met een solide financiële basis en grote ervaring in bouw en vastgoed. We hebben in hen de perfecte partner gevonden om projecten te ontwikkelen en tot uitvoering te brengen.”

Creativiteit en slagkracht worden in de joint venture gebundeld. De projectontwikkelaar uit Amsterdam beschikt over een ‘in house’ PFC2 Intelligence Center voor kennisontwikkeling en weet creativiteit commercieel te verbinden met de markt. Dura Vermeer biedt totaaloplossingen voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie en onderscheidt zich  door integrale aanpak, slimme bouwconcepten en uitvoeringsmethodieken. Beide organisaties blijven onder hun eigen naam opereren.

<< September 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >