Aura Groen in directie Facilicom schoonmaakdivisie


Aura Groen in directie Facilicom schoonmaakdivisie
09-08-2012 9:20

Aura Groen is per 6 augustus aangesteld als P&O directeur van de schoonmaakdivisie van Facilicom Services Group uit Schiedam. Groen werkte sinds 2009 als P&O manager bij de cateringdivisie van Facilicom.

Met haar brede ervaring in het P&O-vak zal zij strategische keuzes in het P&O-beleid van Facilicom verder doorvertalen naar de dagelijkse schoonmaakpraktijk.

Groen keerde in 2009 al terug in dienst bij Facilicom als P&O manager bij Prorest Catering. Dit na een uitstapje van 6 jaar bij onder meer Ahold, Zara en interim opdrachten voor de Koninklijke Shell. “De Facilicom schoonmaakdivisie werkt momenteel aan een groot aantal nieuwe HR-trajecten. Onder meer nieuwe opleidingstrajecten voor onze schoonmaakmedewerkers en middle management. Ik zie het als een grote uitdaging om deze projecten mede vorm te geven”, zo motiveert Groen haar carrièrestap.

Facilicom Services Group is als grote Nederlandse facilitaire totaaldienstverlener actief in vestigingen in Nederland, België, Engeland en Frankrijk. Facilicom biedt werkgelegenheid aan ruim 32.000 medewerkers en is onder meer actief in de branches schoonhouden, beveiliging, bedrijfscatering, personeelsdiensten, facilitair management, bouw en installatie en horecadiensten. Het bedrijf levert voor steeds meer opdrachtgevers combinaties van diensten, gebundeld in een geïntegreerd pakket. Facilicom biedt deze services aan via de facilitaire bedrijven Axxicom Personeelsdiensten, Breijer Bouw & Installatie, Gom Schoonhouden, Prorest Catering, Tapwacht Service & Techniek en Trigion Beveiliging.

www.facilicom.nl

<< August 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >