FSC-projecten op nieuwe website


FSC-projecten op nieuwe website
22-11-2011 9:15

FSC Nederland en FSC België hebben de website www.goedhoutproject.nl gelanceerd. Op de website zijn Nederlandse en Belgische bouwprojecten te vinden, waarin hout met het keurmerk van de Forest Stewardship Council is toegepast. Doel van de website is om bezoekers inspiratie en informatie te bieden over de toepassing van verantwoord hout in de bouw en zo gebruik van verantwoord hout in Nederland en België te stimuleren.

“Steeds meer opdrachtgevers en bouwers passen FSC-gecertificeerd hout toe in hun bouwprojecten” ,aldus Bert van Veldhuizen, directeur FSC Nederland. “Er is echter nog een grote slag te maken, voordat FSC in de bouw een vanzelfsprekend is. We hopen dan ook met Goedhoutproject een goed beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is met FSC-hout en aan de hand van de lessons learned, die bij enkele van de projecten worden genoemd, bouwers en opdrachtgevers concrete handvatten te bieden om met FSC aan de slag te gaan.”

”Ook in België kiezen meer en meer opdrachtgevers en voorschrijvers voor het gebruik van FSC-hout in hun bouwprojecten, maar in vergelijking met de Nederlandse markt is er wellicht nog veel meer werk te verzetten in België”, getuigt Bart Holvoet, directeur FSC België. “Via deze website kunnen ervaringen op een efficiënte manier gedeeld worden met anderen.”
 

<< November 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >