Zeven zonden, zeven deugden


Zeven zonden, zeven deugden
07-11-2009 18:56

Heeft u wel eens één van de zeven zonden begaan op het gebied van interieur? Grote kans van wel! En hoe zit het met de zeven deugden? En wat zijn deze zeven zonden en deugden? Kom ze, op uitnodiging van Toonkamer en BNI begaan en ondergaan op donderdag 19 november: de Vakdag voor architecten en interieurarchitecten in Toonkamer.

Toonkamer organiseert in samenwerking met de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) een vakdag voor architecten en interieurarchitecten. Tijdens deze dag wordt er op verschillende manieren ingespeeld op de nieuwste onderwerpen die momenteel spelen in de interieurbranche.

Els Zijlstra gunt de genodigden een kijkje in de keuken van Materia en Catharina Idema wil inspireren met haar presentatie over huidige trends van kleuren en materiaal binnen interieur, mode en kunst. Tussen de lezingen door, kan men aanschuiven bij een Bourgondisch diner, verzorgd door cateraar ‘Kus de kok'.

Verder presenteren verschillende interieurmerken hun nieuwste producten en prototypes tijdens de beurs. De beurs biedt een prima kans om te netwerken met leveranciers, experts en collega-architecten en informatie uit te wisselen. Speciaal voor de interieurfanaat, is er een exclusieve rondleiding door De Pastoe Fabriek.

Aan het einde van de beurs kunnen de bezoekers in gesprek gaan met verschillende professionals uit het werkveld. Ter afsluiting van de dag vindt er een borrel plaats, waar de begane zonden en deugden onderling besproken kunnen worden.
De vakdag begint om 16.00 uur en eindigt om 22.30 uur. De toegang is gratis.

<< November 2009 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >