Vroaam! van BNO


Vroaam! van BNO
06-04-2009 8:34

Jaarlijks worden er landelijke carrièrebeurzen voor studenten en young professionals georganiseerd. Echter, een carrièrebeurs gericht op ontwerpers, die was er nog niet. Daarom organiseert de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) Vroaam!, de eerste carrièredag speciaal voor ontwerpers. Ontwerpers Anthon Beeke, Maria Blaisse, Frank Tjepkema, Evelyne Merkx, Marcel Kampman, Miriam van der Lubbe en fotografe Carla van de Puttelaar deden mee aan de campagne en aantal reed speciaal voor Vroaam! een bloedstollende race op de kartbaan!

VROAAM! bestaat uit een info/banenmarkt met onder andere ontwerpbureaus, uitzendbureaus en informatie over belastingen, beroepsorganisaties, subsidiemogelijkheden, opleidingen en cursusaanbieders. Ook is de BNO Academie van de partij met handige trainingen over auteursrecht, onderhandelen, acquireren en het opzetten van een beroepspraktijk. Verder veel nuttige workshops en lezingen door derden en BNO Advies met 'on the spot' zakelijk en juridisch advies. Daarnaast zijn er portfoliobesprekingen met ruim zestig senior professionals waaronder..., staat, 2D3D, Designpolitie, Koeweiden Postma, Sogood, Total Identity, Edenspiekermann, Dietwee, VBAT, Ontwerpwerk, WAACS, Bruno Ninaber van Eyben, Monika Auch, Springtime, Flex, Opera, Promhouse, Kossmann.de Jong en vele anderen. Naast deze praktische zaken ook veel entertainment met inspiratietalks, interessante presentaties, designbattles en het item 'On the job', een serie interviews met ontwerpers over de dagelijkse beroepspraktijk. De dag wordt afgesloten met een feest. De presentatie is in handen van Maxim Hartman (Rembo & Rembo).
 

<< April 2009 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >